Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Battlefield 6 akşama multiplayer tanıtımı var.Merakla bekliyoruz.open beta tarihide açıklanacak.Sızıntılarda gördüğümüz tarihler bakalım doğrumu.

Düzelmeden kapın

Böyle bir karışıklık bir oyunda daha yaşanmıştı. Geri iptal etmediler mi?

Dragon's Dogma: Dark Arisen bitti. Witcher 3'ten keyifli combat var oyunda ama ne rpg olarak ne de anlatım olarak yanına yaklaşamaz. Fighter üstüne assassin oynadım uçan yaratıklara karşı melee oynamak zulüm oluyor bilmeden iyi ki assassin geçmişim. Pawn sistemini bayağı beğendim lakin daha çok komut verilebilse iyi olurdu.

Epicgames
Bir simit parasından biraz Daha uygun bi fiyata etkileşimli kaliteli film deneyimi için tercih edebilirsiniz.
Buda dümdüz bir beat 'em up oyunu ama niçin buna 3,30TL verdimki dedirtecek kadar rezil bi oyun değil.

Uzun zaman sonra tekrardan, favori oyunum olan Terraria'ı oynadım. Bu tekrardan oynamam, bana bu oyunun mükemmel bir oyun olduğunu ve neden benim favorim olduğunu hatırlattı.

Denemeyen varsa kesinlikle denesin.

Ha bir de denedikten sonra (tabii denerseniz) bana sevip sevmediğinizi alıntılayarak yazarsanız sevinirim. Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Son düzenleme:

Motosikletli Amerika tutumun bugünkü etabında hepimizin aşina olduğu Mojave çölünü aşıyordum ve Primm'den geçiyordum. Gözlerim koşa koşa üzerime gelen Gecko'ları aradı ama... War.. war never changes.

Kingdom izledikten sonra en son çocukluğumda oynadığım Dynasty Warriors serisine son oyunundan dalış yaptım. Origins güzel olmuş bence ya. Oynatıyor kendisini. Fazla sinematik ve konuşma var ama ya. Takip ediyordum ama öyle takip etmeye değer çok fazla bir şey olmadığını görünce saldım, geçiyorum artık.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık