MRTFR Dün 21:49 da #61 Smoker dedi ki: PC'de oynuyorum da ben öyle şeylere çok takılmam, oyun aynı oyun neticede. Genişletmek için tıkla ... Mass Effect serisi hakkında genel yorumunuz nedir hocam? Hangi sonu seçtiniz?
Smoker dedi ki: PC'de oynuyorum da ben öyle şeylere çok takılmam, oyun aynı oyun neticede. Genişletmek için tıkla ... Mass Effect serisi hakkında genel yorumunuz nedir hocam? Hangi sonu seçtiniz?
Smoker Dün 22:01 da #62 MRTFR dedi ki: Mass Effect serisi hakkında genel yorumunuz nedir hocam? Hangi sonu seçtiniz? Genişletmek için tıkla ... Ortalık sonunu seçtim. Reaperlar insanlara yardım etti, daha iyi bir gelecek vesaire. En mantıklı son o gibi geldi. Oyunla ilgili genel yorumu da eve geçince yaparım.
MRTFR dedi ki: Mass Effect serisi hakkında genel yorumunuz nedir hocam? Hangi sonu seçtiniz? Genişletmek için tıkla ... Ortalık sonunu seçtim. Reaperlar insanlara yardım etti, daha iyi bir gelecek vesaire. En mantıklı son o gibi geldi. Oyunla ilgili genel yorumu da eve geçince yaparım.