Başka oyunlarını oynadın mı?Warhammer 40,000: Space Marine 2 single modu beklediğim kadar iyi çıkmadı. Operasyonlar modunda vuruş hissi yetersiz.
Ama oyun içinde geçen evreni merak ettiriyor. Boş bir zamanıma denk gelmesi sebebiyle Warhammer 40k evreni hakkında bir sürü podcast dinleyip wikiden uzun okumalar yaptım. Yeni bir şeyler arayanlara önerilir
Rogue Trader oyununu gördüm ve listeme ekledimBaşka oyunlarını oynadın mı?
Dawn of War serisini kesinlikle oynamalısın. Evrene olan hakimiyetin gelişir. Dawn of War 3'ü oynamasan da olur, ama 1 ve 2'yi mutlaka oyna. Hatta ikinci oyunun ek oyunları olan Chaos Rising ve Retribution'ını da oynaman lazım. Ayrıca Dark Crusade, Soulstorm, Winter Assault ve Inquisitor - Martyr oyunlarını da öneririm.Rogue Trader oyununu gördüm ve listeme ekledim
Başka öneri varsa açığım
Eski oyunlarmış ama ekledim, steam indirimlerinde alırımDawn of War serisini kesinlikle oynamalısın. Evrene olan hakimiyetin gelişir. Dawn of War 3'ü oynamasan da olur, ama 1 ve 2'yi mutlaka oyna. Hatta ikinci oyunun ek oyunları olan Chaos Rising ve Retribution'ını da oynaman lazım. Ayrıca Dark Crusade, Soulstorm, Winter Assault ve Inquisitor - Martyr oyunlarını da öneririm.
Eski oyunlar oldukları doğru, ama hikayeleri aşırı derecede iyi. Nekronlar dahil tüm ırkları görebilir, hepsiyle savaşabilir ve hepsiyle oynayabilirsin.Eski oyunlarmış ama ekledim, steam indirimlerinde alırım
O zamana kadar Heretik Podcast devam
Trosky Kalesi mi? Fırsat bulursan o namussuz demirciyi öldür.@Smoker , şu lanet kale görevleri bitti KCD 2 de. O kahya ya sövecem senle konuştuğumuz zaman.
Nalbant dimi, çok puşt o acayip dalga geçiyor bizim çarla.Trosky Kalesi mi? Fırsat bulursan o namussuz demirciyi öldür.
Bu ve "bir kız seviyorum abi, yardım et" diyen seyis, bunları ömrümce unutmam. Şerefsizler.Nalbant dimi, çok puşt o acayip dalga geçiyor bizim çarla.