Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Bu Pokemon resmi hakları kimdeyse bi salsın artık ya. Ulan hiç beceremiyorlar oyun yapmaya. 7/10 bi oyun çıkarsalar Dünya'nın en çok satan oynu oalcak ama yok...
Pokemon gibi bir oyunun yapılmasını geçtim, Pokemon’u andıran bir oyun yaptığın anda Nintendo seni davalara boğuyor. Mesela Palworld yapımcıları hala Nintendo’nun açtığı davalarla uğraşıyor.

Oyunları iyi satıyordu yanılmıyorsam.
Tamamen isim. Çıkardığı hiç bir oyun 5 para etmez. 2/10 bir oyun bile çıkarsa çok satar.
Pokemon gibi bir oyunun yapılmasını geçtim, Pokemon’u andıran bir oyun yaptığın anda Nintendo seni davalara boğuyor. Mesela Palworld yapımcıları hala Nintendo’nun açtığı davalarla uğraşıyor.
İşte istediğim kendileri yapsın. Yapamıyorsa da kira tarzı bir şey yapsın. Salsın şu ismi de değerini bilseler.

Palworld'de leş gibi oyundu ya... Bomboş oyun :( O bile nasıl tutuldu... O oyun benzeri bile yapamıyorlar ya :(

Olum şu oyunun hikayesi nasıl ilgini çekmedi anasını satayım keraneci Henry ile takıla takıla kendini kaybettin Artyyy
Kerhaneci Henry ile pezevenklik yaptığımız yan görev > Expedition 33 hikayesi.

Hikayenin temeli güzel, sunumu da güzel yalan yok ama karakterlere bir gram bağ kuramadım ya. Çok yapay ve sıkıcı geliyorlar bana. Haliyle sarmıyor beni hiç. Youtube'dan oyunun hikayesi adlı bir video izlemekle oyunu oynamak aynı şu an benim için.

Act 1 Final spoiler.
Gustave aralarında en keyif alınabilir karakterdi. Onu da öldürüp yerine poz kesen feci kasıntı bir eleman getirdiler. Sağolsun güzel bir kostüm çıktı da karakter o kasıntı halden çıktı. Sırtında ekmekle falan geziyor. Duygusal, romantik sahnelerde o ekmek detayıyla daha bir anlamlı oluyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık