Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Valla bence pes etme, ben de aşırı zorlandım ilk gameplay de ama atlamamani tavsiye ederim, nitekim yendikten sonra silahını alabiliyorsun, NG+ ı da çok eğlenceli hale getiriyor, bakmışsındır ama bazı dönüşümler vs is yapıyor Erlang e karşı, bir de fan artifacti havaya çıktığında eritiyor direkt.
Bende şimdi guide baktım o yelpaze artifactini kullanmış herkes ama krit ile Çi dolduruyorlar hızlı. O da bir armor seti ile oluyor galiba. Öyle öyle o artifacti spamlıyorlar. Bende para kalmadı bir şey craft edecek. :D Gidip görü dönüp grind yapasım gelmiyor.

Bir onla tekrar deneyeceğim bakalım.

Bende şimdi guide baktım o yelpaze artifactini kullanmış herkes ama krit ile Çi dolduruyorlar hızlı. O da bir armor seti ile oluyor galiba. Öyle öyle o artifacti spamlıyorlar. Bende para kalmadı bir şey craft edecek. :D Gidip görü dönüp grind yapasım gelmiyor.

Bir onla tekrar deneyeceğim bakalım.
Valla ben ilk çıktığı zaman için kullandım sadece, spamlamadim ama kaya dönüşümü baya iş yapmıştı

Valla ben ilk çıktığı zaman için kullandım sadece, spamlamadim ama kaya dönüşümü baya iş yapmıştı
Valla 2 saat daha denedim şimdi. Yelpazeyi de kullandım. Bir kaç kez şansa az cana getirdim ama yok. Beceremiyorum bu adama karşı. Durmadan saldırı spamlıyor. İş artık zevk almaktan ziyade işkenceye döndü. Çok fena baydım. :D

Souls gamelerinde ne yapıyorsun onu yap, az ara ver sonra tekrar denersin :D
Yazdıktan sonra biraz daha deneyip geri açtım ve yendim. :D Yakşa zırhıyla alabildim. Aldığım ve verdiğim hasarı arttıran zırh. Son anda ucu ucuna aldık. :d

Devamında 4 ilahla kapıştığımız kısım da baya hoşuma gitti. Burasını baya beğendim. Bir zorluk yok ama verdiği dövüş hissiyatı feci tatminkar.

Yazdıktan sonra biraz daha deneyip geri açtım ve yendim. :D Yakşa zırhıyla alabildim. Aldığım ve verdiğim hasarı arttıran zırh. Son anda ucu ucuna aldık. :d

Devamında 4 ilahla kapıştığımız kısım da baya hoşuma gitti. Burasını baya beğendim. Bir zorluk yok ama verdiği dövüş hissiyatı feci tatminkar.
Epic bir sahne o, hadi bakalım son bossta da kolay gelsin :d

Edit: Yaksha zırhı çok şekil bu arada, görsel olarak en sevdiğim zırh olabilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 4)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık