Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Yin Tiger zorluyor, ama Chapter 4'teki ejder fenalık, bazen bazı şeyleri gözden kaçırabilirsin, bence chapter bitmeye yakın youtube'da videolar var, secret bosslar, secret mission vs tarzı, onlara bir bak emin olmak için çünkü hem güzel setler için hem de bazı güzel bossları kaçırabilirsin.
Ejder dediğin Yellow Long muydu? @Kuroro da ona zor dedi fakat 2. denemede geçtim. Ben chapter 4'te Akrep Kralda baya zorlandım ya. Boss hem feci hızlı hem de kuyruğuyla yaptığı saldırıların alanı büyük. Üstüne bir de zehir eklemişler. Dengem bozuldu geçeceğim derken. 2.fazı falan yok ama en zorlandığım boss şu ana kadar bu oldu.

Ejder dediğin Yellow Long muydu? @Kuroro da ona zor dedi fakat 2. denemede geçtim. Ben chapter 4'te Akrep Kralda baya zorlandım ya. Boss hem feci hızlı hem de kuyruğuyla yaptığı saldırıların alanı büyük. Üstüne bir de zehir eklemişler. Dengem bozuldu geçeceğim derken. 2.fazı falan yok ama en zorlandığım boss şu ana kadar bu oldu.
Valla oydu, ondan daha zor ne var dersen kendi adıma, daha zor diyemem ama Erlang(opsiyonel ama kesinlikle yap), bir de oyun sonu bossu, ki onlar da belki, Akrep Kral da evet üzmüştü :D

2. denemede nasıl geçtin onu usta helal olsun. Demirciden falan daha zordu bence Yellow Loong.

Valla oydu, ondan daha zor ne var dersen kendi adıma, daha zor diyemem ama Erlang(opsiyonel ama kesinlikle yap), bir de oyun sonu bossu, ki onlar da belki, Akrep Kral da evet üzmüştü :D
Valla aslında boss baya keyifliydi. Moveseti tasarımı baya hoş ama saldırılarını Akrep krala göre daha rahat dodgeladım nedense. Öyle olunca yeteneklerinin süresini beklemem yetti.

Bu stun skilli işi birazcık hile gibi olduğu için bosslara neredeyse yarı can bitirerek başlıyorum şu komboyla. Kopya + stunla zaten iyi can gidiyor. Stun bitişi duruşu kırılınca bu Tiger Acolyte spiritini kullanıyorum. O da duruşunu kırıyor bossun. Onun üstüne bir de wind tamer. Zaten o kadar saldırınca odak puanını da 3'e çekiyorsun. Wind tamer üstüne 3 odak puanlı ağır saldırı yapınca bir daha duruş kırılıyor. Boss yerden kalkana kadar yarı can gitmiş oluyor. :D Çoğu bossta iyi çalışıyor bu. Yeter ki stunı dodgelamasınlar.

2. denemede nasıl geçtin onu usta helal olsun. Demirciden falan daha zordu bence Yellow Loong.
Valla anlamadım. Üstte yazdığım komboyu iyi denk getirince 2.denemede kesebildim. Biraz daha kolay geldi dodge atması diğer bosslara göre. Akrep Kralda çok daha fazla zorlandım mesela.

Valla anlamadım. Üstte yazdığım komboyu iyi denk getirince 2.denemede kesebildim. Biraz daha kolay geldi dodge atması diğerlerine göre. Akrep Kralda çok daha fazla zorlandım mesela.
Ben de onu rahat geçmiştim hatırlamıyordum bile ismini. Sen diyince baktım. Oynanış tarzı ve builde göre değişiyor demek ki. Yellow Loong bana az kalsın kol kırdırtacaktı.

Ben de onu rahat geçmiştim hatırlamıyordum bile ismini. Sen diyince baktım. Oynanış tarzı ve builde göre değişiyor demek ki. Yellow Loong bana az kalsın kol kırdırtacaktı.
Bencede değişiyordur. Yetenek ağacı, büyüler, zırhların, silahların verdiği özellikler derken farklı build ile farklı oynanış çıkar gibi duruyor oyunda.

Ben bir de dönüşüm büyüsü olarak Makak Reis'i kullanıyorum. İngilizcesi ne bilmiyorum ama chapter 3 finalinde de denk gelmen yaşlı maymun. O baya kullanışlı geldi. Diğer dönüşümler çok hantal geldi ama Makak Reis baya seri ve özelliğini kullanınca da feci hasar bırakıp donduruyor. Dönüşüm bitimi boss donmuş kaldığı da oluyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 2)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık