Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

FM24’te Real Madrid’le 8 sene üst üste bütün kupaları kazandım, Fenerbahçe de boşa düşmüyor ki Fenere geçelim. Şansıma 6. senemde Türkiye boşa düştü, RM + Türkiye devam ediyorum. 8 kere üst üste kupa alan beni dünya sıralamasında 5., altı üstü fransa milli takımını yöneten eski futbolcum Griezmann’ı dünya sıralamasında 1. gösteriyor oyun. Neredeyse bütün maçları kazansam da 1. olamadım sıralamadı, acayip olay.

Öyle yapıyorum ya. Chapter 2 bitince baktım secret bosslar yan görevlere falan. Baya kaçırdığım şey oluyormuş. Bitirmeden diğer chaptera başlamıyorum.

Ben güzel bir set bulamadım kendime. Bu Yin Tiger'ı kesince legend bir zırh seti açıldı ama bu kaya gibi yeteneğine buff veriyor. Bende onu kullanmıyorum hiç. Krit gitmeye çalışıyorum genelde.
Valla oynayalı baya oldu ama yamulmuyorsam zaten oyun sonlarına doğru güzel setler açılıyor, ama basic setleri de gelistirebiliyorsun, hatta benim kullanmayı en sevdiğim setlerden bir tanesi oyuna başladığımız pilgrim seti, full yapınca bonuslari baya güzel oluyor, onun harici daha güzel setleri var ama spo olur:d Zaten sırf setleri fulleyeyim vs vs diye ben sanırsam Ng+4 ya da 5e kadar gittim çünkü stafflar da açılıyor falan, açıkçası ilk çıktığında oynadım ben ama baya sarmıştı, Ng+ 'ı da en az bir kere oynamanı tavsiye ederim.

Valla oynayalı baya oldu ama yamulmuyorsam zaten oyun sonlarına doğru güzel setler açılıyor, ama basic setleri de gelistirebiliyorsun, hatta benim kullanmayı en sevdiğim setlerden bir tanesi oyuna başladığımız pilgrim seti, full yapınca bonuslari baya güzel oluyor, onun harici daha güzel setleri var ama spo olur:d Zaten sırf setleri fulleyeyim vs vs diye ben sanırsam Ng+4 ya da 5e kadar gittim çünkü stafflar da açılıyor falan, açıkçası ilk çıktığında oynadım ben ama baya sarmıştı, Ng+ 'ı da en az bir kere oynamanı tavsiye ederim.
Aynen ama daha geliştirmedim daha iyi bir şey bulurum diye. Pek harcamak istemiyorum kaynakları şu an. Zaten aşırı zor bir bossa falan denk gelirsem onu geçebilmek için fullerim. Şimdilik bir handikap yaşamadım daha.

NG+ yapılır da bitirmenin üstüne yapılmaz gibi. Doymuşluk geliyor bana. Biraz ara verdikten sonra net yine oynarım ama.

Aynen ama daha geliştirmedim daha iyi bir şey bulurum diye. Pek harcamak istemiyorum kaynakları şu an. Zaten aşırı zor bir bossa falan denk gelirsem onu geçebilmek için fullerim. Şimdilik bir handikap yaşamadım daha.

NG+ yapılır da bitirmenin üstüne yapılmaz gibi. Doymuşluk geliyor bana. Biraz ara verdikten sonra net yine oynarım ama.
NG+ çok daha rahat bitiyor, speedrun gibi, valla ben baya oynadım, belli bir sebebi de vardı, oyunu bitir de söylerim spo vermiyorum:D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık