Yin Tiger zorluyor, ama Chapter 4'teki ejder fenalık, bazen bazı şeyleri gözden kaçırabilirsin, bence chapter bitmeye yakın youtube'da videolar var, secret bosslar, secret mission vs tarzı, onlara bir bak emin olmak için çünkü hem güzel setler için hem de bazı güzel bossları kaçırabilirsin.Oyuna kolay dedik. Şu abi ağzımıza ağzımıza vurdu. @RedAcT
![]()
Bir kere kesebildik güç bela ama 2.yi artık sonra denerim. Feci yoruyor adamı. Her saldırısı gecikmeli neredeyse ve durmuyor adam. ER'deki Messmer gibi nefes aldırmıyor sana.
Hiç Nintendo kullanmadım, zaten cazip de gelmiyor da bunun yerine steam deck falan kullanmak daha mantıklı değil mi? Sadece Nintendo'ya özel oyunlar için mi kullanıyorsun yoksa?Elden Ring geliyor Switch 2'ye. Maalesef anında ikna olduk almaya.
Ben Nintendo'nun Zelda Metroid ve Xenoblade gibi serilerini de seviyorum. Yatarak Elden Ring oynama fikri de güzel geldi. Steam Deck'in falan şarjı çok hızlı bitiyormuş diye duydum.Hiç Nintendo kullanmadım, zaten cazip de gelmiyor da bunun yerine steam deck falan kullanmak daha mantıklı değil mi? Sadece Nintendo'ya özel oyunlar için mi kullanıyorsun yoksa?
Bana biraz Microsoft'a çekmiş gibi geldi çünkü Xbox el konsolu çıkmadan Nintendo mevzuyu bitirmiş gibi duruyor
Öyle yapıyorum ya. Chapter 2 bitince baktım secret bosslar yan görevlere falan. Baya kaçırdığım şey oluyormuş. Bitirmeden diğer chaptera başlamıyorum.Yin Tiger zorluyor, ama Chapter 4'teki ejder fenalık, bazen bazı şeyleri gözden kaçırabilirsin, bence chapter bitmeye yakın youtube'da videolar var, secret bosslar, secret mission vs tarzı, onlara bir bak emin olmak için çünkü hem güzel setler için hem de bazı güzel bossları kaçırabilirsin.