Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Fromsoftware bu oyunu yaparken bütün tuşlara basmış gibi duruyor. Fragmanda kafam Bloodborne - Armored Core - Elden Ring arasında gidip gelip durdu.
O kadar karışıktı ki bu oyun hakkında ne düşüneceğimi bile bilmiyorum. Oyun PvP odaklı multiplayer olarak geçiyor yani tür olarak benlik değil ama yine de ilgi çekici.

Bu arada Switch 2'nin fiyatı 450 dolar. Dijital oyunları 80 dolar, fiziksel oyunları 90 dolar olacakmış...
Nintendo bir şeyler deniyor ve büyük ihtimalle başarılı da olacak ama Türkiye'de zaten bir avuç insan olduğumuz Nintendo severler olarak daha da küçüleceğiz gibi duruyor.

Bu arada Switch 2'nin fiyatı 450 dolar. Dijital oyunları 80 dolar, fiziksel oyunları 90 dolar olacakmış...
Nintendo bir şeyler deniyor ve büyük ihtimalle başarılı da olacak ama Türkiye'de zaten bir avuç insan olduğumuz Nintendo severler olarak daha da küçüleceğiz gibi duruyor.
Cip takılıp takilamayacağı ile ilgili de bir duyuru geldi mi :oleyo2:

Monster hunter wilds'in planlanan güncellemeleri:

Monster hunter world'de hiç uğraşmadığım kupaları topladım wilds'ta. Sadece balık tutma kaldı onu da bugün halledip platinum'u alırım. 2 gün sonra da ilk büyük güncellemeyle yeni canavar geliyor. Anca yetiştirebildim.

Oyun gayet zevkli ama artık 120 saatten sonra daha net bi şekilde söyleyebilirim. World'ün ana oyunu kadar sevmedim. Yeni oyuncu çekelim derken abartmışlar. Fazla basitleşmiş.
Master rank'i belki iceborne'dan zevkli olur. Şuan yara sistemi ve paralysis meta bozuyor. Bilerek güçsüz silahlar kullanmaya başladım bu yüzden.

30-40k arası olur konsol diye düşünüyorum. Silksong’u 2025 diye duyurusunu yapıp switch’e özel bi güzellik yaparsa o zaman bi sırıtmaz bence bu oyun fiyatı. Onun dışında nintendo bazı saçma sapan oyunlarına bile 60$ çekmeyi çok seviyordu.

Bence ilginç duruyor ya. Nightreign ile karizmayı çizdirdiler ama daha kredileri bol bakalım.
Pvp, multiplayer oyun değil mi? Nightreign'le benzer kafada görüyorum bunu.

Bir de eski oyunlardaki assetleri kullanmalarına karşı değilim, ama hiç orijinal durmuyor. Başka oyunlara özenmiş mobil oyunlar vardır ya, işte tam onlara benzemiş. Belki oyunun dünyasına girince bu hissiyat geçer. Kredi konusunda haklısın, Bandai'dan kurtulmuşlardı en son; belki hisselerinin çoğunluğunu Sony'e satmamak için bu oyunları çıkartıyorlardır. Günün sonunda yeni oyun yapmak için para gerekiyor.

Yeni Switch'i bir an önce kırarlar umarım da almadan duramayacak adamların cebindeki paraya yazık olmaz.

Duskbloods'un fragmanda havada osurarak uçuyormuş gibi gözüken demir maskeli müptezel tüm atmosferi bozmuş. Onu oradan alın

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 5)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık