Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

KCD 2'ye bayıldım ya. 65. saati devirdim. Hala ayıla bayıla oynuyorum ki hikayenin sonlarında da değilim. Seri katil görevi hariç yan görev kalmadı gibi neredeyse. Hikaye gereği tekrar çıkabilir yan görev ama yalayıp yuttum ikinci haritayı. Tahminimce 80 saatte falan bitirmiş olacağım oyunu.

Kuttenberg şehri harika olmuş bence. Şehir baya büyük ve dolu dolu hissettiriyor. Zaten nasıl bir şehirse şehre gelen dükkan açmış. Her yerde bir şey satılıyor. Fazla işlek ve hareketli bir şehir. :D

Final trial yorucuydu baya ya. Sürekli sürekli aynı yeri oynamaktan baydım bir süre sonra. 2 tanesine gittim su ve rüzgara. Üçüncüye de gidebilirim aslında istiyorum bir yandan ama haritada bir iki yer daha açacam sanırım gitmeden. Alevli dağa giderim sanırım bundan sonra.
File en son git bence onun bossu ile ilgili zamanında ana bosstan zor diye çok espri dönüyordu.

deveyle karıştırdım ya bi an askldjaslkdasşld
File en son git bence onun bossu ile ilgili zamanında ana bosstan zor diye çok espri dönüyordu.
Olum kfjaslfjasfsafla

Oyun baya basitleşti ya bir tek şu uçan guardianlar zorluyor onun dışında lyneller dahil takılmıyorum neredeyse. Ama dediğiniz gibi deveye en son gitmek istiyom, bosstan dolayı değil de hiç çöl atmosferine giresim yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık