Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Oynamaya değer DLC'ler hangileri.Bir an önce 2.oyuna geçmek istiyorum.İlk oyunun yarısındayım.
A Woman's Lot oynama artık, oyunun başında oynayınca anlamlı olan bir DLC. Form the Ashes için yüz bin groşen para lazım, çok vaktini alır. Piçler Çetesi kombat ağırlıklı, oynamasan da olur. Hans Capon'un Maceraları kesinlikle oyna. Şarlatan'la olan muhabbet efsane.

Yürüme işi varsa hiç kaçırmıyorum. Düğünde sakar bir kız vardı. Kızın annesi bizden sakar olduğu için kızımla kimse dans etmiyor diye yardım istedi.. İyilik timsali biz kaçırmadık fırsatı ve dans ettik. Sonra kız bizi tenhaya götürdü. Her an her şey olabilir. Kaçırmıcan fırsatları.
Yapma be.. Ben o kızla uğraşmamıştım bundan iş çıkmaz diye... İkinci oynayisinda ona da yürüyüm o zaman

Yapma be.. Ben o kızla uğraşmamıştım bundan iş çıkmaz diye... İkinci oynayisinda ona da yürüyüm o zaman
O kız sakar olduğu için dans esnasında yarı canımızı alıyor bir de. Full ayağımıza basıyor. Acılar içinde inliyoruz dans ederken. İçimden ulan kombat çıkarsa görevde yandık dedim. Sonra kendisi tekrar imdadımıza yetişiyor.

İkinci oyunda geçiyor adı baya zaten kendisinin. İlkini oynamadığım bilmiyorum pek kimdir necidir. Güzellikten devam biz.

Buna istediği kitabı getirdikten sonra olaylar çok karıştı bir daha uğrayamadım bununla tekrar görüştüğümüzde diyalog gelişiyormu yoksa diğer Npc ler gibi ne var birşey mi istedin gibi mi takılıyor.

Buna istediği kitabı getirdikten sonra olaylar çok karıştı bir daha uğrayamadım bununla tekrar görüştüğümüzde diyalog gelişiyormu yoksa diğer Npc ler gibi ne var birşey mi istedin gibi mi takılıyor.
Ana hikayede biraz daha ilerlemen gerekiyor. En spoilersız şekilde öyle söyleyeyim. Npc gibi değil durum. Fakat kitabı getirdikten sonra bile bir kaç seçim var galiba kritik. Ona göre de sahne tetikleniyor olabilir ileride. Bunları yaptın mı bilmiyorum.

Kitabı okuman lazım galiba vermeden önce. Kendisi yazmış çünkü. Verince bu kitapla alakalı sahneler başlıyor. Sana soruyor önce kitabı okudun mu diye. Ona evet dedikten sonra sahneler tetikleniyor. Birlikte kitap hakkında fikir alışverişi yapıyorsunuz. Yeni şeyler ekliyor. Sonra Rosa kitaba senin çizimini yapıyor. Bu sahneler tetiklendiyse sana da yaşanır.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık