Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

İlk oyunu oynamadığım için bilmiyorum ama baktım nasıl gözüküyor diye. 2.oyunun insan modellemeleri çok daha iyi. O yüzden Rosa.
2'de o kız yoksa üzüldüm. Güzellikten ziyade karakterinden dolayı demiştir Smoker.

Oyun başında kendini riske atıp senin canını kurtarıyor, uzaktaki bi şehre seni taşıyıp amcasının evinde kalacak yer ayarlıyor, yatalakken sanırsam 1 hafta sana o bakıyor.

Katliamdan önce aynı köyde yaşıyordunuz. Özel bi bağları vardı o yüzden.

2'de o kız yoksa üzüldüm. Güzellikten ziyade karakterinden dolayı demiştir Smoker.

Oyun başında kendini riske atıp senin canını kurtarıyor, uzaktaki bi şehre seni taşıyıp amcasının evinde kalacak yer ayarlıyor, yatalakken sanırsam 1 hafta sana o bakıyor.

İkinci oyunda geçiyor adı baya zaten kendisinin. İlkini oynamadığım bilmiyorum pek kimdir necidir. Güzellikten devam biz.

Çok iyi karakter, sırf aldatmış olmamak için Leydi Stephanie'yle bile sevişmedim. Sadece hamamdaki kızlarla eğlendim, o da başarım almak için gerekliydi.

Biz KCD oynuyorsun sanıyorduk sen Witcher oynamışsın. Ben de 11-12 yaşlarında ilk kez witcher 2 oynarken oyunun başındakş Triss'le seks sahnesinde babam gelmişti güzel bi azar yemiştim. Ters etki yaptı o zamandan beri oyunlardaki böyle yerleri hiç kaçırmam.
Yürüme işi varsa hiç kaçırmıyorum. Düğünde sakar bir kız vardı. Kızın annesi bizden sakar olduğu için kızımla kimse dans etmiyor diye yardım istedi.. İyilik timsali biz kaçırmadık fırsatı ve dans ettik. Sonra kız bizi tenhaya götürdü. Her an her şey olabilir. Kaçırmıcan fırsatları.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık