Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Bg3e vaktim olmuyordu uzun zamandır. On numara oyun cidden ilk actın çoğu bitti sayılır. 10 üzeri 10 gidiyor. Dos2ye çok benziyor gibi gözüküyor ilk bakışta fakat birkaç teknik özellik ve hikaye ile sıyrılıyor baya beğendim. Bu arada yanlış anlaşılmasın Dos2de taş gibi oyundu bu onun 1,2 tık üstü olmuş

Kingdom come deliverence 2 yi birkaç saat oynadım daha başlangıçlardayım ama diyaloglar çok iyi,kendince combat sistemi geliştirmişler ona da alışıyorsun,ana görev de yan görevlerde eğlenceli ama bu oyunu bu kadar simülasyon mantığında yapmak zorundamıydınız... Ne acıkması bitiyor,ne yorulması uykusu bitiyor,ne zehirlenmesi bitiyor.Oyunda belki ilerleyen süreçte para olayı çözülüyordur ama oyun başlangıcında dımdızlak kaldığımız için para hiç yok ve kazanmak çok zor.Şuan için çok yordu oyun beni ama çok övüldüğü için belki benbirşeyi kaçırıyorumdur diye devam ediyorum.Ortaçağ temalı oyunları severim oyunun genel havasını da çok sevdim ama şu simülasyon olayı biraz yoruyor.Bir de dünyadaki herkesin bizden nefret etmesi ayrı yorucu göreve gidiyorum hiç ses etmiyorum adamların yanından sessizce geçip gideceğim adamlar kenar mahalledeki gaspçılar gibi ne bakıyorsun lan diyip çullanıyorlar :D Alışmışız başka oyunlardan kafamızı bozanı doğramaya bu oyundaki kırılgan karakterimiz Henry utanmasa köyde gezen tavuklardan bile dayak yiyecek kapasiteye sahip.

Kingdom come deliverence 2 yi birkaç saat oynadım daha başlangıçlardayım ama diyaloglar çok iyi,kendince combat sistemi geliştirmişler ona da alışıyorsun,ana görev de yan görevlerde eğlenceli ama bu oyunu bu kadar simülasyon mantığında yapmak zorundamıydınız... Ne acıkması bitiyor,ne yorulması uykusu bitiyor,ne zehirlenmesi bitiyor.Oyunda belki ilerleyen süreçte para olayı çözülüyordur ama oyun başlangıcında dımdızlak kaldığımız için para hiç yok ve kazanmak çok zor.
Usta başlarda alışmak zor ona ama oyunun içine girince zamanla senin rutinin hale geliyor. :D Yetenek ağacında bazı yetenekler daha yavaş acıkmanı falan sağlayabiliyor onlara bakabilirsin. Ayrıca para işini çözünce genelev ile dertlerinin hepsi çözülüyor. 3 saatte seni sıfırlanmış hale getiriyor hanım arkadaşlar. Yorgunluk kir pas ne varsa kurtuluyorsun. Üstüne sevişme bonusu alıyorsun. :D Ben uyumak yerine genelevle çözüyorum derdimi.
Bir de dünyadaki herkesin bizden nefret etmesi ayrı yorucu göreve gidiyorum hiç ses etmiyorum adamların yanından sessizce geçip gideceğim adamlar kenar mahalledeki gaspçılar gibi ne bakıyorsun lan diyip çullanıyorlar :D Alışmışız başka oyunlardan kafamızı bozanı doğramaya bu oyundaki kırılgan karakterimiz Henry utanmasa köyde gezen tavuklardan bile dayak yiyecek kapasiteye sahip.
Oyunun başında çapulcu gibi olduğun için kimse seni ciddiye almıyor. Giydiğin kıyafetler çok önemli. Soylu gibi görünürsen diyaloglarda da artın oluyor. Ayrıca soylu gibi gözüksen bile giydiğin kıyafet kirliyse bonuslar düşüyor. Ayrıca pis kokarsan da eksi bonus alıyorsun. Bakımını yapman lazım. Genelevlerde kadınlara ya da çamaşır yerlerinde sabunla kendin yıkayabilirsin.

Son düzenleme:
Kingdom come deliverence 2 yi birkaç saat oynadım daha başlangıçlardayım ama diyaloglar çok iyi,kendince combat sistemi geliştirmişler ona da alışıyorsun,ana görev de yan görevlerde eğlenceli ama bu oyunu bu kadar simülasyon mantığında yapmak zorundamıydınız... Ne acıkması bitiyor,ne yorulması uykusu bitiyor,ne zehirlenmesi bitiyor.Oyunda belki ilerleyen süreçte para olayı çözülüyordur ama oyun başlangıcında dımdızlak kaldığımız için para hiç yok ve kazanmak çok zor.Şuan için çok yordu oyun beni ama çok övüldüğü için belki benbirşeyi kaçırıyorumdur diye devam ediyorum.Ortaçağ temalı oyunları severim oyunun genel havasını da çok sevdim ama şu simülasyon olayı biraz yoruyor.Bir de dünyadaki herkesin bizden nefret etmesi ayrı yorucu göreve gidiyorum hiç ses etmiyorum adamların yanından sessizce geçip gideceğim adamlar kenar mahalledeki gaspçılar gibi ne bakıyorsun lan diyip çullanıyorlar :D Alışmışız başka oyunlardan kafamızı bozanı doğramaya bu oyundaki kırılgan karakterimiz Henry utanmasa köyde gezen tavuklardan bile dayak yiyecek kapasiteye sahip.
İlk oyunda da bu mantık vardı. Oyunun başında biriyle konuşurken "ne var lan" diyordu, şimdi son bölümlere geldim. Üstümde hayvan gibi Warhorse seti var. Aynı adam beni görünce "sayın şövalye, onur duydum, nasıl yardım edebilirim?" diyor.

İlk oyunda da bu mantık vardı. Oyunun başında biriyle konuşurken "ne var lan" diyordu, şimdi son bölümlere geldim. Üstümde hayvan gibi Warhorse seti var. Aynı adam beni görünce "sayın şövalye, onur duydum, nasıl yardım edebilirim?" diyor.
Bende oyunun ilerleyen sürecinde öyle muamele görmeyi umuyorum biraz namımız yürüyünce buyur abi demeselerde en azından köpek çekmesinler :D Hamamdan çıkıyoruz ormanlık alanda bir göreve gidiyoruz kasabaya geri dönünce millet leş gibi kokuyorsun diyor,tüccara gidiyorum ne istiyorsun diyor oyunda olsa ağrına gidiyor insanın :D

Usta başlarda alışmak zor ona ama oyunun içine girince zamanla senin rutinin hale geliyor. :D Yetenek ağacında bazı yetenekler daha yavaş acıkmanı falan sağlayabiliyor onlara bakabilirsin. Ayrıca para işini çözünce genelev ile dertlerinin hepsi çözülüyor. 3 saatte seni sıfırlanmış hale getiriyor hanım arkadaşlar. Yorgunluk kir pas ne varsa kurtuluyorsun. Üstüne sevişme bonusu alıyorsun. :D Ben uyumak yerine genelevle çözüyorum derdimi.

Oyunun başında çapulcu gibi olduğun için kimse seni ciddiye almıyor. Giydiğin kıyafetler çok önemli. Soylu gibi görünürsen diyaloglarda da artın oluyor. Ayrıca soylu gibi gözüksen bile giydiğin kıyafet kirliyse bonuslar düşüyor. Ayrıca pis kokarsan da eksi bonus alıyorsun. Bakımını yapman lazım. Genelevlerde kadınlara ya da çamaşır yerlerinde sabunla kendin yıkayabilirsin.
Çözdüm o işi aynen dediğin gibi hem bonus veriyor uzun süre.Yakınlarda genelev yada hamam olmaz diye bir de sabun aldım yanıma dere yakınlarında olunca üstümü başımı yıkıyorum.Şuan için zorlayan bazı görevlerin kanser etmesi mesela kalenin içinde babanın kılıcını çalan arkadaştan kılıcı alma görevinde gizlilikle ilerlemek çok yordu,onun ardından gizli geçitten ormana çıkıp ormanda izini kaybettirme işi saatlerimi aldı heryer adam dolu.Diyaloglar bazen bayıyor aşırı uzun ve gereksiz Bg3 ün en çok kelime rekorunu kırmış galiba çok fazla diyalog var.Şuan için hiçbir problemimi konuşarak tatlı dille halledemiyorum o da çözülecektir.Kombat sistemine alıştım düellolarda artık ilk başlardaki zorluk çözüldü ama yine bazı görevlerde 3vs 1 4 vs1 atmak yorucu oluyor sonu mutlaka ölüm oluyor çünkü kaçma diye bir olay yok mutlaka yakalıyorlar herkes 100 metre koşucusu adam 40 metreden görüyor beni tabanları yağlıyorum birkaç saniyede koşarken ensemden kılıcı yiyorum :D Oyunun en büyük handikabı oyun başında aşırı güçsüz bir şekilde çıplak şekilde dünyaya salınmamız tabiki her oyunda sıfırdan başlıyoruz ama bu kadar da ezilmiyoruz ve o eziklik gelişim süreci aşırı uzun sürüyor çoğu oyuncuyu o noktada kaybedebilir.Split Fiction la yılın oyunu için kapışacaktır ama Split Fiction daha geniş bir kitleye hitap ettiği için ve bu oyun az önce bahsettiğim handikaplardan dolayı onun ardında kalabilir.

Bende oyunun ilerleyen sürecinde öyle muamele görmeyi umuyorum biraz namımız yürüyünce buyur abi demeselerde en azından köpek çekmesinler :D Hamamdan çıkıyoruz ormanlık alanda bir göreve gidiyoruz kasabaya geri dönünce millet leş gibi kokuyorsun diyor,tüccara gidiyorum ne istiyorsun diyor oyunda olsa ağrına gidiyor insanın :D
Perkleri açtıkça oyun silah gibi oluyor. Ben konuşma kastım, her işimi çözüyorum konuşarak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık