Sanıyorum tüm silahlar World'e göre ayarsız. Hepsi daha kolay hepsi daha güçlü. World ile birlikte iyice popüler olan serinin en büyük vurgununu yapacak oyunu olduğunu hesap edip ER tarzı yeni oyuncu dostu olmaya çalışmışlar. LS hayvan evladı ve aşırı zevkli olmuş ama Sns net şekilde en kırık silah gibi duruyor. Çocuğun eline versen karakteri Sns ile oyun bitirir.7 silah kullandım wilds'ta. Favorim sword and shield şuana kadar. Long sword world'de ana silahımdı ama en popüler silah diye b*kunu çıkarmışlar bu sefer. Zevkli ama çok ayarsız.
Sns'nin saçma yönü şuan çok iyi blok yapabilmesi. Perfect guard yapması çok kolay. Onu yaptıktan sonraki kontra saldırısı da çok güçlü. Arkveld'i tabak kadar kalkanla öyle bloklamak komik duruyor.Sanıyorum tüm silahlar World'e göre ayarsız. Hepsi daha kolay hepsi daha güçlü. World ile birlikte iyice popüler olan serinin en büyük vurgununu yapacak oyunu olduğunu hesap edip ER tarzı yeni oyuncu dostu olmaya çalışmışlar. LS hayvan evladı ve aşırı zevkli olmuş ama Sns net şekilde en kırık silah gibi duruyor. Çocuğun eline versen karakteri Sns ile oyun bitirir.
Sns'yi daha üste koymamım sebebi LS'den ve diğer birçok silahtan daha az yetenek gerektiriyor olmasına rağmen böylesine güçlü olmasından ötürüydü. LS inanılmaz bir şey evet ama ortalama bir oyuncu hangisinden daha kolay verim alır? Sns köpek gibi blokluyor yetmiyor Dual Blade gibi hasar çıkartırken bir de sürekli mobil olmanı sağlıyor. Bu çok fazla ve zor da değil bunları yapmak.Sns'nin saçma yönü şuan çok iyi blok yapabilmesi. Perfect guard yapması çok kolay. Onu yaptıktan sonraki kontra saldırısı da çok güçlü. Arkveld'i tabak kadar kalkanla öyle bloklamak komik duruyor.
Onun haricinde güzel bence. Düz vuruş sırasında yürümesi ve kayma saldırısı çok hoşuma gitti.
LS bana daha ayarsız geldi. Kırmızı barı açtıktan sonra değişen düz vuruş kombosu helm breaker'dan iyi vuruyor. Bi yara patlatsan zaten renk yükseliyor. Bi de yara patlatmak seni direk spirit kombosunun sonuna atıyor. Canavar o sırada sarsıldığı için spirit kombosunu rahat bitiriyorsun. 1 yara patlatmayla garanti 2 renk yükseltmiş oluyorsun yani.
Kırmızıya çıkmak için kontra atmaya gerek duymamak, helm breaker'a açık beklemek yerine düz vuruşla risksiz daha iyi dps çıkarmak. Bunlar bambaşka bi ayarsızlık bence. Silahın ulti'sini, ana mekaniği kullanmana gerek yok artık. Dual blades gibi düz vur yetiyor.
Dediğin gibi hepsi ayarsız bu arada. Greatsword'un en büyük zorluğu true charged slash'i denk getirmekti. 180 derece dönebiliyorsun onu atarken. Yalnız LS kadar kötü etkileneni görmedim daha. Belki farketmediğim şeyler vardır internetten pek bakmadım. Sns perfect blok haricinde ayarsız gelmedi bana.
Sns şuan "jack of all trades, master of all" gibi. Perfect guard genel olarak dengeleri bozmuş. Charge blade'le guard point yapmak da anlamsız artık.Sns'yi daha üste koymamım sebebi LS'den ve diğer bir çok daha az yetenek gerektiriyor olmasına rağmen böylesine güçlü olmasından ötürüydü. LS inanılmaz bir şey evet ama ortalama bir oyuncu hangisinden daha kolay verim alır? Sns köpek gibi blokluyor yetmiyor Dual Blade gibi hasar çıkartırken bir de sürekli mobil olmanı sağlıyor. Bu çok fazla ve zor da değil bunları yapmak.
Özel hareketleri bufflamaları lazım böyle sürekli aynı comboları spamladığımız bir şeye dönüşmüş oyun. Elbette böyle oynamak zorunda değil kimse ama aynı yaratığı elli kere kestiğin oyunda insan min max peşine düşüyor ister istemezSns şuan "jack of all trades, master of all" gibi. Perfect guard genel olarak dengeleri bozmuş. Charge blade'le guard point yapmak da anlamsız artık.
Belki LS'ye elim çok alışık diyedir. Onun kadar ayarsız hissettiren olmadı bana. En başta 1 tane yara açman lazım sadece. Ondan sonra direk kırmızıdasın. Kırmızı LS de şuan daha uzağa vuran, daha iyi dps atan, stamina yemeyen dual blades gibi.
Ben iceborne master rank'te insanlar söylendi diye bunları yaptıklarını düşünüyorum.Özel hareketleri bufflamaları lazım böyle sürekli aynı comboları spamladığımız bir şeye dönüşmüş oyun. Elbette böyle oynamak zorunda değil kimse ama aynı yaratığı elli kere kestiğin oyunda insan min max peşine düşüyor ister istemez
Bu oyun Rust gibi salyalı adam işi mi yoksa ARK gibi daha chill ve solo oynanabilecek bir şey mi çözemedim .@Kenshiro Conan exiles 70 TL olmuş