Kingdom come deliverence 2 yi birkaç saat oynadım daha başlangıçlardayım ama diyaloglar çok iyi,kendince combat sistemi geliştirmişler ona da alışıyorsun,ana görev de yan görevlerde eğlenceli ama bu oyunu bu kadar simülasyon mantığında yapmak zorundamıydınız... Ne acıkması bitiyor,ne yorulması uykusu bitiyor,ne zehirlenmesi bitiyor.Oyunda belki ilerleyen süreçte para olayı çözülüyordur ama oyun başlangıcında dımdızlak kaldığımız için para hiç yok ve kazanmak çok zor.Şuan için çok yordu oyun beni ama çok övüldüğü için belki benbirşeyi kaçırıyorumdur diye devam ediyorum.Ortaçağ temalı oyunları severim oyunun genel havasını da çok sevdim ama şu simülasyon olayı biraz yoruyor.Bir de dünyadaki herkesin bizden nefret etmesi ayrı yorucu göreve gidiyorum hiç ses etmiyorum adamların yanından sessizce geçip gideceğim adamlar kenar mahalledeki gaspçılar gibi ne bakıyorsun lan diyip çullanıyorlar

Alışmışız başka oyunlardan kafamızı bozanı doğramaya bu oyundaki kırılgan karakterimiz Henry utanmasa köyde gezen tavuklardan bile dayak yiyecek kapasiteye sahip.