Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Ac odysseyi şu level sistemi yüzünden yarım bırakacağım herhalde. Ana hikaye de merak ettiriyordu ama 5 saat ana hikayede ilerlemek için 15 saat de birbirinin aynı yan görev de yapılmaz. Origins de böyle diye oynamamıştım ama Valhallayı bayağı oynadım hikayesini sevmediğim için sonlara doğru bırakmıştım onda bu kadar değildi diye hatırlıyorum ya.
Kolay moda al leveller düşüyor. Biraz olsun az görev yapmani sağlar.

KCD 2'de halkın garibanlığı ve paragözlüğü beni benden alıyor. Elimizde 600-700 groşen edecek zırhlar, hazineler var. Tüccarlara gidiyoruz toplam groşenleri 300.

Parayı bari eğitime harcayalım diyoruz. Adam alimlik öğretmek için 500 groşen istiyor.
Kuttenberg'de her köşe başında tüccar var. Biraz uğraşarak tüm ekipmanı eritebiliyorum orada. Tüccar modları şu an sıkıntıya yol açabiliyor diye okumuştum mod yorumlarında.

Kuttenberg'de her köşe başında tüccar var. Biraz uğraşarak tüm ekipmanı eritebiliyorum orada. Tüccar modları şu an sıkıntıya yol açabiliyor diye okumuştum mod yorumlarında.
Ne gibi bir sıkıntı bilmiyorum ama ben şu ana kadar sorun yaşamadım. Tüccarlar genelde 350-400 gold tuttuğu için bir anlamı olmuyor bir şey satmanın.

KCD 2'de halkın garibanlığı ve paragözlüğü beni benden alıyor. Elimizde 600-700 groşen edecek zırhlar, hazineler var. Tüccarlara gidiyoruz toplam groşenleri 300.

Parayı bari eğitime harcayalım diyoruz. Adam alimlik öğretmek için 500 groşen istiyor.
İlk oyunda tüccarların tüm loot'ları bi sandıktaydı. Gidip tüm paralarını ordan çalıyordun. Bunu dengelemeye çalışıp saçmalamış olabilirler.

Kojima yine bir şeyler pişirmiş 🔥
Death Stranding 2'ye sanki 5 tane Ds1 oyun içeriği doldurmuşlar gibi dolu dolu gözüküyor.

Hele şu son sahne beni iyi heyecanlandırdı. Pacific Rim'deki Jeager'lar gibi şunları kontrol edebilirsek tadından yenmez.
Decima motorunu övmeden de edemicem. Motor her oyunda grafik konusunda harikalar yaratıyor.

İlk oyunda tüccarların tüm loot'ları bi sandıktaydı. Gidip tüm paralarını ordan çalıyordun. Bunu dengelemeye çalışıp saçmalamış olabilirler.
Tüm lootları yine sandıkta ama tüm paralarından ziyade 400 varsa 400 groşeni sandıkta oluyor. Bana öyle denk geldi. Bir kaç gün geçmesi gerekiyor galiba tekrardan paraya sahip olmaları için.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 10)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık