Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Avowed efsanesi tam gaz devam ediyor. İlk mesajımda duyarcı diye sövdüğüm Kai ile giderek daha fazla konuda aynı fikirde olmaya başladık. Özellikle sjwci Giatta'nın yanında melek gibi kaldı. Terk edilmiş bir kuleyi tuzaklarla doldurup onlarca imparatorluk askerinin ölümüne sebep olan ırkdaşlarını yakalayıp kılıçtan geçirdiğimde iyi yaptın dedi. Ergenlik Kai'ye sövmekle, yetişkinlik ise üstadı anlamakla başlarmış meğerse. Jinbe ne ise Kai odur artık gözümde. Kai ustama zarar gelirse Living Lands'i yok ederim.

Avowed efsanesi tam gaz devam ediyor. İlk mesajımda duyarcı diye sövdüğüm Kai ile giderek daha fazla konuda aynı fikirde olmaya başladık. Özellikle sjwci Giatta'nın yanında melek gibi kaldı. Terk edilmiş bir kuleyi tuzaklarla doldurup onlarca imparatorluk askerinin ölümüne sebep olan ırkdaşlarını yakalayıp kılıçtan geçirdiğimde iyi yaptın dedi. Ergenlik Kai'ye sövmekle, yetişkinlik ise üstadı anlamakla başlarmış meğerse. Jinbe ne ise Kai odur artık gözümde. Kai ustama zarar gelirse Living Lands'i yok ederim.
Ben onları öldürmedim mesela. Ne yapsam tersini yapıyorsun, sonra şehir mehir kalmıyor ortada. :oleyo2:

Avowed baya laf yiyince beklentim düşmüştü ama fena saran bir oyun soluksuz oynatıyor.

Dünyası bu kadar yapay olmasa biraz canlılık olsa büyücü olarak tekrar oynardım.
İnsanlar obsidianın Bethesda olmasını bekliyor o yüzden garip beklentilere giriyorlar. Sürüyle kaliteli RPG oyunu çıkardılar ama Fallout New Vegas başlarına bela oldu.

KCD 2 ikinci mape geçince bambaşka oldu ya. Trosky ilk göz ağrımız ama ikinci map 2 katı büyüklüğünde gibi duruyor. İçeriğin dolu dolu olması da cabası. Feci akıp gidiyor şu an. 6k groşene ferrari gibi bir at aldım. Ekonomiyi tekrar toparlamaya çalışıyoruz şimdi.

KCD 2 ikinci mape geçince bambaşka oldu ya. Trosky ilk göz ağrımız ama ikinci map 2 katı büyüklüğünde gibi duruyor. İçeriğin dolu dolu olması da cabası. Feci akıp gidiyor şu an. 6k groşene ferrari gibi bir at aldım. Ekonomiyi tekrar toparlamaya çalışıyoruz şimdi.
Çok yanlış yapmışsın. Pebblesa binmeye devam edersen ileride perk açılıyor. Good old pebblesdı galiba, Oyundaki en iyi at oluyor.

Çok yanlış yapmışsın. Pebblesa binmeye devam edersen ileride perk açılıyor. Good old pebblesdı galiba, Oyundaki en iyi at oluyor.
Sabredemezdim o zamana kadar. Ikına ıkına gidiyor. Kapasitesi çok düşük ki en dikkat ettiğim şey bu. Onu bekleyene kadar oyun zevkim baya baltalanırdı. Zaten oyundaki en iyi ata oyunun 50. saattinden sonra sahip olacaksam bir anlamı olmazdı benim için. :D

At benim için taşıma kapasitesinden ibaret sadece. Yük hayvanı gibi kullanıyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık