Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

İlk oyunda tüccarların tüm loot'ları bi sandıktaydı. Gidip tüm paralarını ordan çalıyordun. Bunu dengelemeye çalışıp saçmalamış olabilirler.
Tüm lootları yine sandıkta ama tüm paralarından ziyade 400 varsa 400 groşeni sandıkta oluyor. Bana öyle denk geldi. Bir kaç gün geçmesi gerekiyor galiba tekrardan paraya sahip olmaları için.

Tüm lootları yine sandıkta ama tüm paralarından ziyade 400 varsa 400 groşeni sandıkta oluyor. Bana öyle denk geldi. Bir kaç gün geçmesi gerekiyor galiba tekrardan paraya sahip olmaları için.
10.000 groşeni varsa hepsini çalabiliyordun. Adamın ne kadar groşeni varsa sandıktan o kadar çalabildiğin için fazla paralarının olması hırsızlığı ayarsız yapıyordu.

İlk oyunda paraları güncelleniyordu sana göre. Yani tüm ürünlerini satın alırsan sandıklarına gittiğinde senin verdiğin groşen orda oluyordu. Bunu dene istersen belki bunda da öyledir. Ürün satmak yerine önce adamdan 5000-10.000'lik ürün satın al, gece paranı geri çal. Sonra da satın aldığın ürünleri arada bi sat girdiğin zararı umursamadan.

10.000 groşeni varsa hepsini çalabiliyordun. Adamın ne kadar groşeni varsa sandıktan o kadar çalabildiğin için fazla paralarının olması hırsızlığı ayarsız yapıyordu.

İlk oyunda paraları güncelleniyordu sana göre. Yani tüm ürünlerini satın alırsan sandıklarına gittiğinde senin verdiğin groşen orda oluyordu. Bunu dene istersen belki bunda da öyledir. Ürün satmak yerine önce adamdan 5000-10.000'lik ürün satın al, gece paranı geri çal. Sonra da satın aldığın ürünleri arada bi sat girdiğin zararı umursamadan.
Ben hiç denk gelmedim o kadar parasının olduğuna. Genellikle 400-500 groşenleri oluyor. Sandıkta da aynı gold var. Ayrıca bu oyunda güncellenmiyor paraları senin parana göre. 8k groşen bir dolu değerli eşya varken yine az paraları var.

Valla dediğini uğraşmaya değmez ya. Sat gece bekle geri çal falan. Vakit kaybı olur. Tüccar modu yükledim. Tüccarların hepsinde fazla para var. Ürünleri satabiliyorum istediğim gibi.

Kojima dedemin DS 2 fragmanını şimdi izledim. Fragman cidden çok iyi duruyor ama keşke oyunu da fragman kadar sevebilsem. 12 saat oynayabildim ama feci baydı beni. Oynadıkça heyecanım dibe indi oyuna karşı ve hiç açıp oynayasım gelmedi. En sonunda da sildim...

Fragman baya hoşuma gitti. Bir tekrar dönesim var ama çok çabuk bayacakmışım gibi hissediyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık