Hastanede annemin ve oda arkadaşı bir teyzenin yanında Dark Souls oynadım. Onlar da izlediler. Çok ilginç bir deneyimdi.
İstikrarlı bir şekilde her oyunda dünyanın en normal görünen karakterini oluşturmayı başarmak büyük başarı helal olsunDragon Dogma 2'ye ufaktan başladım hemen bir yoldaş hazılattı. Boy işini bi tık ayarlayamadık sanırım... Neyse bunu kral yaparız. Ben de zaten liderlik vasfı yok.
![]()
Bildiğin Golf sahibi közcü tasarlamışİstikrarlı bir şekilde her oyunda dünyanın en normal görünen karakterini oluşturmayı başarmak büyük başarı helal olsun
Karakter tasarlamak dünyanın en uğraştırıcı işi yav. Tembelimİstikrarlı bir şekilde her oyunda dünyanın en normal görünen karakterini oluşturmayı başarmak büyük başarı helal olsun
+9 zırh silah bir kuşanayım fena bi ninça yapmadım aslında.Bildiğin Golf sahibi közcü tasarlamış
Sıra bu evrenin içinden geçiceksin he. @Dattebayo..!Dragon Dogma 2'ye ufaktan başladım hemen bir yoldaş hazılattı. Boy işini bi tık ayarlayamadık sanırım... Neyse bunu kral yaparız. Ben de zaten liderlik vasfı yok.
![]()
İki gün önce indirdim bir saat oynayıp sildim bu oyunu. Save sorunu vardı. Düzeltmek için uğraşacağım kadar da ilgimi çekmedi. Ama dagger ve spear ilgimi çekmişti. Combatı keyifli hale getirir bunlarKarakter tasarlamak dünyanın en uğraştırıcı işi yav. Tembelim
+9 zırh silah bir kuşanayım fena bi ninça yapmadım aslında.
Çok zor yaSıra bu evrenin içinden geçiceksin he. @Dattebayo..!
Ya o save sorunun yel alsın yel... O çok sıktı canımı 30 dakika falan oynadım giresim gelmiyor şimdi. Yani kaçak indirdik diye adama böyle zulüm edilmez ki...İki gün önce indirdim bir saat oynayıp sildim bu oyunu. Save sorunu vardı. Düzeltmek için uğraşacağım kadar da ilgimi çekmedi. Ama dagger ve spear ilgimi çekmişti. Combatı keyifli hale getirir bunlar
İnternetten kopya çek. Ben geralt'ı internetten kopyaladım. Bi tık yaşlandırmayı kendim yaptım sadece.Karakter tasarlamak dünyanın en uğraştırıcı işi yav. Tembelim![]()
Oyunun çok tuhaf hasar hesabı olduğu için başlar zor. 20-30 levelden sonra da aşırı kolay oluyor ortası yok gibi.Çok zor yaDaha oyunun başında kuşun teki kaldırdı havaya hiç bir şey yapamadım gururum incindi yav. Tuttu fırlattı beni 1.60 boy var diye. Şeytan diyor 2.5 metre boy, 150 kg ninça yap...