Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Dragon Dogma 2'ye ufaktan başladım hemen bir yoldaş hazılattı. Boy işini bi tık ayarlayamadık sanırım... Neyse bunu kral yaparız. Ben de zaten liderlik vasfı yok.
İstikrarlı bir şekilde her oyunda dünyanın en normal görünen karakterini oluşturmayı başarmak büyük başarı helal olsun

Karakter tasarlamak dünyanın en uğraştırıcı işi yav. Tembelim :(

+9 zırh silah bir kuşanayım fena bi ninça yapmadım aslında.
İki gün önce indirdim bir saat oynayıp sildim bu oyunu. Save sorunu vardı. Düzeltmek için uğraşacağım kadar da ilgimi çekmedi. Ama dagger ve spear ilgimi çekmişti. Combatı keyifli hale getirir bunlar

Sıra bu evrenin içinden geçiceksin he. @Dattebayo..!
Çok zor ya :D Daha oyunun başında kuşun teki kaldırdı havaya hiç bir şey yapamadım gururum incindi yav. Tuttu fırlattı beni 1.60 boy var diye. Şeytan diyor 2.5 metre boy, 150 kg ninça yap...
İki gün önce indirdim bir saat oynayıp sildim bu oyunu. Save sorunu vardı. Düzeltmek için uğraşacağım kadar da ilgimi çekmedi. Ama dagger ve spear ilgimi çekmişti. Combatı keyifli hale getirir bunlar
Ya o save sorunun yel alsın yel... O çok sıktı canımı 30 dakika falan oynadım giresim gelmiyor şimdi. Yani kaçak indirdik diye adama böyle zulüm edilmez ki...

Karakter tasarlamak dünyanın en uğraştırıcı işi yav. Tembelim :(
İnternetten kopya çek. Ben geralt'ı internetten kopyaladım. Bi tık yaşlandırmayı kendim yaptım sadece.

Çok zor ya :D Daha oyunun başında kuşun teki kaldırdı havaya hiç bir şey yapamadım gururum incindi yav. Tuttu fırlattı beni 1.60 boy var diye. Şeytan diyor 2.5 metre boy, 150 kg ninça yap...
Oyunun çok tuhaf hasar hesabı olduğu için başlar zor. 20-30 levelden sonra da aşırı kolay oluyor ortası yok gibi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık