Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

cocuk yakisikli diye indirdim daha ilk bossu gecemedim. nasil oynuyorsunuz bu tur oyunlari ya... ben mi beceriksizim yoksa bu tur bana gore degil mi? asiri hantal geliyor dovusleri falan saldiridan kacinmak falan cok zor
Kombatı biraz zor gelebilir bu türe ilk defa bakıyorsan. Düşmandan çok daha yavaş bir karakteri kontrol ediyormuşsun hissinden kurtulamıyorsun, karakterin tepkileri ile senin tepkilerinin frekansı uyuşmuyor bir süre. Buna da alışmak biraz sürüyor ama inan başka bir esprisi yok. Oyunun dövüş temposuna alışınca hallediyorsun.

Ne zaman alırım belli değil de ne sotede bekliyorsun lan adamın canını sıkmak için, tam bir heves katilisin anasını satayım
Oyun çıktığında 60 dolar verip 100gb indirip 30fps görünce hevesin kırılacağına şimdiden ben kırayım hevesini Datte bir şey olmaz :D

MHWorld'de de benim pc eskisiydi takıldığı oluyordu mod yüklemiştim grafikler neredeyse hiç değişmeden 15-20 fps artmıştı. Yine yapımcıların yapmadığı işi modcuların yapmasını bekleyecez gibi.

Oyun çıktığında 60 dolar verip 100gb indirip 30fps görünce hevesin kırılacağına şimdiden ben kırayım hevesini Datte bir şey olmaz :D

MHWorld'de de benim pc eskisiydi takıldığı oluyordu mod yüklemiştim grafikler neredeyse hiç değişmeden 15-20 fps artmıştı. Yine yapımcıların yapmadığı işi modcuların yapmasını bekleyecez gibi.
Ulan bunun öyle 60 göstermeyecek bir olayı yok ki. Büyük rezillik olur

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık