Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Kingdom Come Deliverance 2 spoiler. Tek bir yan görevden şöyle bir hikaye çıktı. Daha detayı da var ama girmedim.

Hancı mekana gelen elemanlar Kumanlı bunlar barbar yağmacı topluluk diye servisi bana yaptırdı. Sohbet ederken kötü olmadıklarını anladım. Köylülerden bazıları hemen mevzu çıkardı. Bende Elemanlara barda acıdım diye onların tarafından oldum. Köylü de bunlar Moğollardan geliyor. Pisliğin önde gideniler. Biz bu adamları burada istemiyoruz öldür diye görev verdi. Bende öldürmeden tatlı şekilde hallederim diye düşündüm. gittik sohbet muhabbet derken bunlar romanların dibinde kamp kurdukları için Kumanlılardan biri Roman kızına aşık olmuş ama bu Kumanlarda 1 kişi hariç kimse yerel dili bilmiyor. Bende hemen atladım. Dedim kesin bunlar birbirlerini anlamadan aşık oldular. İlk görüşte aşk misali. Ben sanki dilinizi biliyormuş gibi davranıp kıza dediklerini iltifatlara çevirerek tercüme edeceğim ve baş göz edeceğim sizi. Gittik bunu yaptık ve kız sapık mısın sen diye mevzu çıkardı. Eleman sinirlendi. Bana daldı. Bir güzel dövdüm. Kampa döndük. Liderlerine durumu anlattım. Güldü geçti. Sonra içmeye başladık ama nasıl bir içme. Adam bir yandan hayat hikayesini anlatıyor bir yandan da bana dayıyor alkölü. Ben içiyorum sonra anında kusuyorum. Alkol stoğu bitti. Gizli alkol zulası aramaya gittik. Bulduk ve geri geldik. Adam hala bana dayıyor içkiyi. Ben içemiyorum kusuyorum. Kusunca da hoşlarına gitmiyor. En sonunda görev bitti. İlk gün uyanmama rağmen hala sarhoştum. Tüm gün yamuk yumuk geze geze takıldım. 2. günde akşamdan kalmaydık. Akşamdan kalma da düzelsin diye bir tomar grosh bayıldık bir iksire. Köylüye gidip Kumanlıları öldürdüm diye yalan attım. O da inanmadı. Ödül de alamadık. Hepsini kılıçtan geçirsem daha iyiydi

Yan görevler aşırı keyif veriyor oyunda şu an ve az aksiyona girmeme rağmen feci keyif alıyorum oyundan. Garip şeyler yaşanıyor illa oyunda. Bir görev için hırsızlık yaptım. Eşyayı çaldım aman biri benden şüphelendiği için ihbar etmiş. Görevi tamamlayamadan yakalandık ve köyün ortasında kırbaça yatırıldım. Para da olmadığı için tüm gün yarı canla gezdik. Eşyayı da elemana geri verdiler. Görev tekrar başa şardı...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık