Dün bir ara diğer tarafa gidiyordu zevkten, sesi soluğu kesildi nefes alış verişi hızlandı neyse ki acil müdahale için doktor kiralamış@Historia ragnarok nasil gidiyor?
Dün bir ara diğer tarafa gidiyordu zevkten, sesi soluğu kesildi nefes alış verişi hızlandı neyse ki acil müdahale için doktor kiralamış@Historia ragnarok nasil gidiyor?
Tekneyle gezerken mimir “sizin tanrılarda yıldırım, ateş gibi her elementten güçler varmış. Doğru mu?” diye soruyor. Kratos “yıllarca bende de vardı. Artık kullanamıyorum, denedim” diyor.
Açıklama olarak freya “büyüler topraktan geliyor. Senin memleket yok olunca büyüler de gitmiş” diyor.
Dua etsinler adamın tanrı güçleri kalmamış. Cidden bu kadar ezik gösterilmelerini beklemedim. Thor oyun başında baya güçlü çıkacakmış gibiydi. Kratos öfkesini kullanmak zorunda kalacaktı. Ben öyle bekledim. Aceleye getirmişler sanki.
Thor ile ilk dövüşte de Kratos hiç bir şeyi olmadan sadece balta ile savaştı. Ona rağmen Thoru ezici göstermedi oyun.
Yunan mitinde öfkesi ile güç kazanan envai çeşit kombo ile 1000 hit vurarak anca tanrı kesen kratos, burada maksimum 100 hit ile thor ve Odin dahi hepsini murdar etti.
İki mit arasında güç farkını ayarlamamışlar.
Kratos GOW3ten çok mü güçlü denilse, görünüşe göre değil.
Yunan tanrıları ölümsüzken iskandinav tanrıları ölümsüz değiller benim bildiğim. Bunun üstüne güç olarak da daha gerideler diye biliyorum. Dokuz diyara bakıyormuş dünyayı izliyormuş falan her mitolojinin kendi içinde yaşadığı şeyler ortak bir evren yok sonuçta.Mitolojik olarak Yunan tanrıları nasıl daha güçlü oluyor anlamıyorum.
İskandinav tanrılarının görevleri, misyonları vs. daha uç. Odin mesela, 9 diyarın efendisi. All father.
Heimdall denen kişi her yeri gören, her şeyi duyan.
Thor sürgün diye Dünyaya gönderiliyor.
İskandinav Tanrıları > Yunan Tanrıları.
Thor ile ilk dövüşte de Kratos hiç bir şeyi olmadan sadece balta ile savaştı. Ona rağmen Thoru ezici göstermedi oyun.
Yunan mitinde öfkesi ile güç kazanan envai çeşit kombo ile 1000 hit vurarak anca tanrı kesen kratos, burada maksimum 100 hit ile thor ve Odin dahi hepsini murdar etti.
İki mit arasında güç farkını ayarlamamışlar.
Kratos GOW3ten çok mü güçlü denilse, görünüşe göre değil.
İlk dövüşte Thor çekicine bağımlı dövüşmedi.Hatta ilk turda Mjollniyi eline bile almadı.Son turda eline aldıktan sonra dövüşün kudretini mapte gezerek bile anlıyabiliyorsun.Thor ile ilk dövüşte de Kratos hiç bir şeyi olmadan sadece balta ile savaştı. Ona rağmen Thoru ezici göstermedi oyun.
Ragnarok'tan sonra devam serisi gelecekti, üçleme olacaktı diye hatırlıyorum. Sizce nasıl ilerler Ragnarok sonrası hikaye? Kendi yorumumu katacak olursam tanrılar önceki oyunlardaki kadar heybetli değil, epik savaş yokluğu var ve Kratos fazla merhametli.
Mısır mitolojisi olabilir aslında.Kratos tıpkı tyr gibi farklı mitolojilere gitmeye başlar. Tek oyunda birkaç mitolojiye gideriz.
ilk oyunda yılanı kimin çağırdığı açıklanmadı. Kratos’un norse mitolojisini terk etmeyeceği de belli. O yüzden bazen evine döneceğini, bazen başka dünyalara gideceğini düşünüyorum.
Belki Athena dönüş yapar.