Oğlum Skyrim'de kendi evimizi inşa edebiliyormuşuz ve ben bunu 180 saat oynadıktan sonra öğreniyorum
O dlc ile birlikte evlat da edinebiliyorsun.
Oğlum Skyrim'de kendi evimizi inşa edebiliyormuşuz ve ben bunu 180 saat oynadıktan sonra öğreniyorum
İki kız evlat edinmiştim ama bunu hiç bilmiyordum. Şaşırdım. Acaba ilerde etrafımda yerleşecek birileri olacak mı ve mevkibeyi olacak mıyım ?O dlc ile birlikte evlat da edinebiliyorsun.
O tarz şeyler olmuyor maalesef, kimse takmıyor Dragonborn'u... İstediğin kadar kahraman ol.İki kız evlat edinmiştim ama bunu hiç bilmiyordum. Şaşırdım. Acaba ilerde etrafımda yerleşecek birileri olacak mı ve mevkibeyi olacak mıyım ?
Evet bu çok üzücü. Bugün Alduin'i yendim ve bir anda hikayesi bitti. Tamriel için en önemli düşmanı yeniyorum. Bundan sonra bir gelişme olsun istedim. Yok... Olmadı.O tarz şeyler olmuyor maalesef, kimse takmıyor Dragonborn'u... İstediğin kadar kahraman ol.
Dragonborn'un başına neler olacağını, sonraki oyun çıktığında artık öğreneceğiz. Morrowind'teki karakterimiz Akavir'e gitmişti. Oblivion'daki ise, onunla Skyrim'de karşılaşıyorsun zaten.
Bu oyunlarda ben yaOğlum Skyrim'de kendi evimizi inşa edebiliyormuşuz ve ben bunu 180 saat oynadıktan sonra öğreniyorum
Hermeaus mora'nın kölesi olup kaybolduğunu öğreniriz muhtemelen.O tarz şeyler olmuyor maalesef, kimse takmıyor Dragonborn'u... İstediğin kadar kahraman ol.
Dragonborn'un başına neler olacağını, sonraki oyun çıktığında artık öğreneceğiz. Morrowind'teki karakterimiz Akavir'e gitmişti. Oblivion'daki ise, onunla Skyrim'de karşılaşıyorsun zaten.
O yaratık beni bayağı geriyor. Umarım olmamıştırHermeaus mora'nın kölesi olup kaybolduğunu öğreniriz muhtemelen.
Bi şekilde kaybolması lazım. Ejderhalarla gidip bi yere yerleşir dünyaya bulaşmaz belki.O yaratık beni bayağı geriyor. Umarım olmamıştır
Onu bende farkettim de nedense pek oyuncuya hissettirilmiyor. Koskoca dovahkiin tek ağırlığı iki tarafın konsey toplantısında aracı olması. O da kırsakallar olmasa yine tınlayan olmayacaktı.Bi şekilde kaybolması lazım. Ejderhalarla gidip bi yere yerleşir dünyaya bulaşmaz belki.
Gameplay'e o kadar yansımasa da karakter fazla ayarsız oldu. Ejderha bağırmaları aşırı güçlü bişey. Politik meselelere bulaşırsa kendini imparator ilan edip thalmor'u yoketmesine engel olacak bişey yok. O meseleyi de sonraki oyunun karakterine bırakmak isteyecekler muhtemelen.
O kadar da güçlü değil aslında. Neraevarine ve Hero of the Kvatch daha güçlü diye anımsıyorum.Bi şekilde kaybolması lazım. Ejderhalarla gidip bi yere yerleşir dünyaya bulaşmaz belki.
Gameplay'e o kadar yansımasa da karakter fazla ayarsız oldu. Ejderha bağırmaları aşırı güçlü bişey. Politik meselelere bulaşırsa kendini imparator ilan edip thalmor'u yoketmesine engel olacak bişey yok. O meseleyi de sonraki oyunun karakterine bırakmak isteyecekler muhtemelen.