Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Switch lite kullanan var mi ? Su sira el konsolu ariyorum ve tanisabilir olmasina onem veriyorum. Switch lite'in eski bi cihaz oldugunu biliyorum ama yeni cihazlar da bana buyuk geliyor. 2025 bahar gibi yenileri gelecek diyorlar ama eger olur da lite versiyonu cikarsa daha buyuk ekranli mi olur yoksa ayni mi kalir emin olamiyorum.
@Kuroro

Delta Force çıkmış, çok eskiden ilk okula giderken oynamıştım ilk oyunu, ücretsizmiş, indirdim, bugün biraz oynadım fena değil gibi oynamak isteyen varsa oynayabiliriz. Savaş alanı modunu pek beceremedim, 3 kişilik ekipli olan diğer mod güzel oynanır.

BG3 ile alakalı bir soru sormam lazım bir hata yaptım eğer geri almam yoksa baştan eski saveden oynamak zorundayım.
Act 1 de khatrak voss ejder binicisi arkadaşa emir vererek silahını yere düşürttüm ve görünmez olup almıştım herneyse silahı karlacha verdim minthara ile zümrüt koru içinden geçerken karlach dayanamadı bastı gitti partimden, harika gitsin üstündeki eşyalar sırt çantasına benim çantama geldi ama elindeki en değerli silah malesef gelmedi eğer almamın yolu yoksa eski saveye dönüp silahı alıp tekrar katletmem gerekicek ve zahmetli iş malesef bir yolu yokmudur.

Switch lite kullanan var mi ? Su sira el konsolu ariyorum ve tanisabilir olmasina onem veriyorum. Switch lite'in eski bi cihaz oldugunu biliyorum ama yeni cihazlar da bana buyuk geliyor. 2025 bahar gibi yenileri gelecek diyorlar ama eger olur da lite versiyonu cikarsa daha buyuk ekranli mi olur yoksa ayni mi kalir emin olamiyorum.
Switch'in Lite modelleri düz modelden 2 yıl sonra çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Switch 2'de de benzer bir durum söz konusu olabilir. Lite ve diğer modellerin handheld modunda performans olarak hiçbir farkı yok. Fakat şu anda kullandığım OLED model renklerin güzelliği ve göz yormama açısından çok daha iyi bence. Switch 2'nin Lite modelinin ekranında OLED kullanırlarsa epey güzel olur. Ekran boyutu olarak nasıl yaparlar onu bilemem tabii. Switch deli gibi sattığı için bir süre Switch 2'ye çıkan oyunların bazıları ilk Switch'i de destekleyecektir bence.

Switch'in Lite modelleri düz modelden 2 yıl sonra çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Switch 2'de de benzer bir durum söz konusu olabilir. Lite ve diğer modellerin handheld modunda performans olarak hiçbir farkı yok. Fakat şu anda kullandığım OLED model renklerin güzelliği ve göz yormama açısından çok daha iyi bence. Switch 2'nin Lite modelinin ekranında OLED kullanırlarsa epey güzel olur. Ekran boyutu olarak nasıl yaparlar onu bilemem tabii. Switch deli gibi sattığı için bir süre Switch 2'ye çıkan oyunların bazıları ilk Switch'i de destekleyecektir bence.
OLED modelinin ekrani baya ovuluyor ama benim ellerim icin de buyuk kaliyor. Lite modelinin bu kadar gec geldigini bilmiyordum bunu ogrenince su an lite almak gunluk oyun oynama ve Nintendo dunyasina giris yapmak icin mantikli duruyor. Bazilari ekraninin yani sira OLED modelinin Joy con olayini da cok ovmus. Su an icin Lite alip onemli degisiklik olursa Switch 2'i almayi dusunebilirim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık