Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Pek uygun bir oyun değil. Anca dizisi olacak şekilde, dönem dönem anlatılabilir.
3 veya 4 sezon dizisini çekeceksin, ilk sezon ejderdoğanın güçlenmeye başlaması olacak, 2. sezon Alduin ile Arzın Soluğundaki ilk karşılaşmaya kadar olacak, 3. sezon full Solstheim'da Miraak'a karşı. Son sezon oyunun hikayesini sonunu konu alacak yani Alduin'in düşüşü. Sezondaki çoğu bölüm oyunda bulunan büyük yan görevlerin senaryoları ile doldurulur, ne dersin olmaz mı?

Bizim için Skyrim 1. sıradadır başkalarının ne anlattığının bir kıymeti harbiyesi yok :a:
New Vegas'ı da 33. sıraya koymuşlar, bildiğin listeyi sana inat yapmışlar Redim. Boşver sinirlenmeye değmez bunlar iflah olmaz.
Gerekirse bunlara rakip liste yaparız ilk üçe Skyrim, New Vegas, Genshin koyup gerisine de @kekomancer in oynadığı bütün izometrik oyunları koyarız:a:

3 veya 4 sezon dizisini çekeceksin, ilk sezon ejderdoğanın güçlenmeye başlaması olacak, 2. sezon Alduin ile Arzın Soluğundaki ilk karşılaşmaya kadar olacak, 3. sezon full Solstheim'da Miraak'a karşı. Son sezon oyunun hikayesini sonunu konu alacak yani Alduin'in düşüşü. Sezondaki çoğu bölüm oyunda bulunan büyük yan görevlerin senaryoları ile doldurulur, ne dersin olmaz mı?
Skyrim'e gelesiye kadar ki olayları anlatmadan dizisini yaparsan çoğu bilgi eksik kalır.

PoE yerine diabloyu koymuşlar. Rezalet.
Çakmasını koymak yerine orijinalini koymuşlar işte. Poe, Diablo'yu alamıyorum, bu yüzden zenginleri öldürmek istiyorum oyunu değil mi?

Gelmiş geçmiş en iyi oyun diye bir şey seçemezsin türlere göre ayırıp enler belirleyebilirsin sadece. Poe'nin en iyi arpg olması Poe 2'nin tür içinde herhangi bir kıyas dahi kabul etmeyecek şekilde baş üstünde tutulacağı gerçeği gibi. Gerisi sübjektiftir hepimize hitap eden şeyler farklı. Herhangi bir oyun beni TW3 kadar etkilemedi, etkileyebildiğinde listemdeki yeri değişir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık