Fallout'a dizi çekildi, şu efsanenin de film veya dizisini yapsalar keşke.Bizim için Skyrim 1. sıradadır başkalarının ne anlattığının bir kıymeti harbiyesi yok
Fallout'a dizi çekildi, şu efsanenin de film veya dizisini yapsalar keşke.Bizim için Skyrim 1. sıradadır başkalarının ne anlattığının bir kıymeti harbiyesi yok
Pek uygun bir oyun değil. Anca dizisi olacak şekilde, dönem dönem anlatılabilir.Fallout'a dizi çekildi, şu efsanenin de film veya dizisini yapsalar keşke.
Pek uygun bir oyun değil. Anca dizisi olacak şekilde, dönem dönem anlatılabilir.
New Vegas'ı da 33. sıraya koymuşlar, bildiğin listeyi sana inat yapmışlar Redim. Boşver sinirlenmeye değmez bunlar iflah olmaz.Bizim için Skyrim 1. sıradadır başkalarının ne anlattığının bir kıymeti harbiyesi yok
PoE yerine diabloyu koymuşlar. Rezalet.New Vegas'ı da 33. sıraya koymuşlar, bildiğin listeyi sana inat yapmışlar Redim. Boşver sinirlenmeye değmez bunlar iflah olmaz.
Gerekirse bunlara rakip liste yaparız ilk üçe Skyrim, New Vegas, Genshin koyup gerisine de @kekomancer in oynadığı bütün izometrik oyunları koyarız
Skyrim'e gelesiye kadar ki olayları anlatmadan dizisini yaparsan çoğu bilgi eksik kalır.3 veya 4 sezon dizisini çekeceksin, ilk sezon ejderdoğanın güçlenmeye başlaması olacak, 2. sezon Alduin ile Arzın Soluğundaki ilk karşılaşmaya kadar olacak, 3. sezon full Solstheim'da Miraak'a karşı. Son sezon oyunun hikayesini sonunu konu alacak yani Alduin'in düşüşü. Sezondaki çoğu bölüm oyunda bulunan büyük yan görevlerin senaryoları ile doldurulur, ne dersin olmaz mı?
Çakmasını koymak yerine orijinalini koymuşlar işte. Poe, Diablo'yu alamıyorum, bu yüzden zenginleri öldürmek istiyorum oyunu değil mi?PoE yerine diabloyu koymuşlar. Rezalet.
O iş çoktan geçti ya. diablo-like olayı bitti, exile-like artık o janranın adıSkyrim'e gelesiye kadar ki olayları anlatmadan dizisini yaparsan çoğu bilgi eksik kalır.
Çakmasını koymak yerine orijinalini koymuşlar işte. Poe, Diablo'yu alamıyorum, bu yüzden zenginleri öldürmek istiyorum oyunu değil mi?
Ağla xDPoE yerine diabloyu koymuşlar. Rezalet.