Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Diğer sebepler bir kenara ama hiç anlayamadığım Skyrim'i oynayabilecek en iyi platform Pc iken Hunt Showdown'un 10 sıra gerisine düşüp 37. olmasının hiçbir açıklaması olamaz.

Ben de onu diyecektim. Tps tipi oyunlar benim listede hep ilk 3'tedir. Çevremdeki çoğu insanda da böyle. Ama bu liste biraz hayal kırıklığı oldu. :D
Olay kişisele kayıyor işte bir yerde. Bazı insanlar fps oyunlarını çok sever o türden oyunları orada görmek ister vs vs. Ben rpg oyunlarını daha çok seviyorum ve hayalimdeki rpg oyununu büyük ölçüde karşıladığı için baldurs gate 3 en sevdiğim oyun. Kendi türünde de en kaliteli oyun olduğunu düşünüyorum. Direkt en iyi 100 oyun yapmak o yüzden çok sağlıklı olmaz türlere göre ayırmak daha iyi olur. Ha illada yapılcaksa hem sevdiğim hem de gerçekten çok kaliteli bulduğum şekilde benim ilk ikim Baldurs Gate3 ve Elden Ringtir.

Listeye ben de çok katılamadım da en iyi 100 oyun listesini kim yaparsa yapsın çoğunluğu mutlu edemez. Bg3 ve er yi başlarda görmek yeterli oldu .d

En iyi Pc oyunları deyince daha çok Pc oyunculuğu ile özdeşleşmiş oyunlar geliyor benim aklıma. Ghost of Tsushima 4 sene boyunca Playstation özel oyunu olarak kaldı listede ne işi var mesela.

Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 RPG oyunu değildir eğlenceli Aksiyon ve hikaye barındıran açık dünya oyunlarıdır teşekkürler. Zamanında millet oyuncuları eski oyunlara göre daha fazla kısıtladıkları için Skyrime laf atıyordu şimdi her skill tree ve perk olan şeye RPG diyorlar.

Bu Hunt Showdown nasıl bu kadar üstte altındaki oyunlara bak Divinity 2,Planescape,Torment,New Vegas,Skyrim,Deus Ex,Morrowind,Diablo 2,Baldurs Gate 2

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık