En iyi RPG oyunu olduğu su götürmez bir gerçek ama tüm PC oyunları arasından nasıl 1. olabiliyor?Baldurs hak ettiği sırada o yüzden laf yok @RedTeroR
En iyi rpg oyunu olduğunu kabul ediyorsan neden 1. olamasın ki? Ki benim bakış açıma göre rpg oyunları tps-aksiyon gibi türlerden, eser olarak daha değerli.En iyi RPG oyunu olduğu su götürmez bir gerçek ama tüm PC oyunları arasından nasıl 1. olabiliyor?
Ben de onu diyecektim. Tps tipi oyunlar benim listede hep ilk 3'tedir. Çevremdeki çoğu insanda da böyle. Ama bu liste biraz hayal kırıklığı oldu.En iyi rpg oyunu olduğunu kabul ediyorsan neden 1. olamasın ki? Ki benim bakış açıma göre rpg oyunları tps-aksiyon gibi türlerden, eser olarak daha değerli.
Olay kişisele kayıyor işte bir yerde. Bazı insanlar fps oyunlarını çok sever o türden oyunları orada görmek ister vs vs. Ben rpg oyunlarını daha çok seviyorum ve hayalimdeki rpg oyununu büyük ölçüde karşıladığı için baldurs gate 3 en sevdiğim oyun. Kendi türünde de en kaliteli oyun olduğunu düşünüyorum. Direkt en iyi 100 oyun yapmak o yüzden çok sağlıklı olmaz türlere göre ayırmak daha iyi olur. Ha illada yapılcaksa hem sevdiğim hem de gerçekten çok kaliteli bulduğum şekilde benim ilk ikim Baldurs Gate3 ve Elden Ringtir.Ben de onu diyecektim. Tps tipi oyunlar benim listede hep ilk 3'tedir. Çevremdeki çoğu insanda da böyle. Ama bu liste biraz hayal kırıklığı oldu.
Bizim için Skyrim 1. sıradadır başkalarının ne anlattığının bir kıymeti harbiyesi yokDiğer sebepler bir kenara ama hiç anlayamadığım Skyrim'i oynayabilecek en iyi platform Pc iken Hunt Showdown'un 10 sıra gerisine düşüp 37. olmasının hiçbir açıklaması olamaz.