Değişik fetişleri var bunun belli başları şeylere takar ve ölümüne sahiplenirBelki adam sadece onu oynayabiliyordur
Değişik fetişleri var bunun belli başları şeylere takar ve ölümüne sahiplenirBelki adam sadece onu oynayabiliyordur
Belki adam sadece onu oynayabiliyordur
İkiside doğru.Değişik fetişleri var bunun belli başları şeylere takar ve ölümüne sahiplenir
En iyi indie vapires survivor olur. Stray ne allsen. Çöp oyun.Stray en iyi indie olarak seçilebilir belki. Lost Ark'ı da ongoing oyunlar arasında aday görmek isterdim bu arada. Genshin Impact alır gibi onu.
Genshin o konuda çok iyi.Stray en iyi indie olarak seçilebilir belki. Lost Ark'ı da ongoing oyunlar arasında aday görmek isterdim bu arada. Genshin Impact alır gibi onu.
Stray en iyi indie olarak seçilebilir belki. Lost Ark'ı da ongoing oyunlar arasında aday görmek isterdim bu arada. Genshin Impact alır gibi onu.
Waifu spamı haricinde Genshin'in neyi Lost Ark'dan daha iyi olabilir lan?Genshin o konuda çok iyi.
Bakalım görelim, dediğin oyunu bilmiyorum. Stray'i de çok bilmiyorum gerçi, sadece ihtimal dahilinde diye belirttim.En iyi indie vapires survivor olur. Stray ne allsen. Çöp oyun.
@RocheFelix buralarda olsa sana 2 kelam ederdi. Neyse onun yerine @RedTeroR e soralım. O da sever karı oyunlarını.Waifu spamı haricinde Genshin'in neyi Lost Ark'dan daha iyi olabilir lan?
Yahu bu oyuna eklenen haritanın senaryonun haddi hesabı yok, waifu oyunu eheh deyip geçmemek lazım devamlı üzerine ekliyorlar oyunun.Waifu spamı haricinde Genshin'in neyi Lost Ark'dan daha iyi olabilir lan?