Leffwn 9 Haz 2024 #7,113 MRTFR dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Çıktığı gibi oynayacağım. Empires serisi beni sarmıyor ama mythology açık ara en sevdiğim oyunlardan.
MRTFR dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Çıktığı gibi oynayacağım. Empires serisi beni sarmıyor ama mythology açık ara en sevdiğim oyunlardan.
Teach 9 Haz 2024 #7,115 Fable ilk günden geliyor :3 Gizli İçerik https://twitter.com/i/web/status/1799883993820664317
artyomdh 9 Haz 2024 #7,116 Valla cidden çok iyi sunum yaptı Xbox. Gösterilen oyunların çoğu merak uyandırıcıydı ve ilgimi çekti valla. İndie game show havası yoktu en azından.
Valla cidden çok iyi sunum yaptı Xbox. Gösterilen oyunların çoğu merak uyandırıcıydı ve ilgimi çekti valla. İndie game show havası yoktu en azından.
BlackMask 9 Haz 2024 #7,117 Silver dedi ki: @BlackMask Belki beğenirsin usta atıyorum buraya. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. İki kez açtım, fena gelmedi.
Silver dedi ki: @BlackMask Belki beğenirsin usta atıyorum buraya. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. İki kez açtım, fena gelmedi.
LaughTale 9 Haz 2024 #7,119 Savaşa rağmen bu Stalker 2 iyi çıkarsa hiçbir firmanın bahanesi olamaz oyun çok iyi gözüküyor
Starrk 10 Haz 2024 #7,120 Doom: Dark ages çıkana kadar bi pc toparlamam lazım. Ps5'in uyduruk Joystiğini bozmaktan korkmasam doom eternal'ı hala arada bi girip oynuyor olurdum.
Doom: Dark ages çıkana kadar bi pc toparlamam lazım. Ps5'in uyduruk Joystiğini bozmaktan korkmasam doom eternal'ı hala arada bi girip oynuyor olurdum.