Sonunda farklı ve iyi oyun verdi.Epic Games Marvel's Midnight Suns veriyor.
Bi de levelle uğraşması var bunun. Multiplayer Hilesiyle xp taşlarını çoğalt kurtul onu kasma bari.Arkadaş yoruldum ya. Güneş altında ırgatlık yapmış gibi yoruldum. ER'de pcye geçtiğim için yeni karakter açmak zorunda kaldım. Ulan milyon kere yaptığım şeyleri, topladığım eşyaları gene toplamak o kadar yoruyor ki sırtımda kamyonla oyun oynuyorum sanki. Yıl olmuş 2024 oyun kayıt dosyalarını platformdan platforma aktaracak yazılımı inatla çıkarmıyor oluşlarının Allah belasını versin.
125 ya da 137'de bırakacağım. Level çok büyük sıkıntı değil de son yükseltme seviyesine kadar olan taşları satın almanı sağlayacak ekipmanları, silahları, büyüleri vs teker teker toplamak zulüm. Oyunun açık dünya kısmı at üstüne boş beleş amelelikten başka bir şey değil. Bir sonraki oyunda ya doldursunlar o dünyayı ya da eski usulden devam.Bi de levelle uğraşması var bunun. Multiplayer Hilesiyle xp taşlarını çoğalt kurtul onu kasma bari.
Eski usulden devam, çekilecek eziyet değil bu boş açık dünya işi.125 ya da 137'de bırakacağım. Level çok büyük sıkıntı değil de son yükseltme seviyesine kadar olan taşları satın almanı sağlayacak ekipmanları, silahları, büyüleri vs teker teker toplamak zulüm. Oyunun açık dünya kısmı at üstüne boş beleş amelelikten başka bir şey değil. Bir sonraki oyunda ya doldursunlar o dünyayı ya da eski usulden devam.