Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Bu starfield ne sistem istiyormuş arkadaş. Bethesda'nın halen optimizasyon denen şeyden haberi yok. Lariandan daha çok parası olmasına rağmen Türkçe dil desteği de vermemeleri her zamanki gibi şaşırtmıyor.
Hala savunulmasina şaşırıyorum. Bethesda'yı severim ben ama şu optimizasyon cidden savunulacak bir şey değil. AMD kartlarda Nvidia'dan çok daha iyi çalışıyor ama onlarda bile en üst seviye kartlar hariç 60 fps üstünü görmüyor oyun.

Ablamın joystick bozuldu diye yenisini almıştı. Daha 2-3 hafta oldu. Bugün ilk defa elime aldım analoguna dikkat ettim. Şimdiden içinde sürtünmeleri ve bi parçaya takılmayı hissedebiliyorum, lastik gerilme sesi bile geliyor belli bi yönde hareket ettirdiğinizde. Oraya hafif zorluyor da. Diğer analog gibi akmıyor.

Kendiminki çok önceden bozulmuştu açıp bi şekilde idare edecek şekilde düzeltmiştim. Gow, dmc, doom falan oynamadım zorlamayayım diye. Geçenlerde yine oynanmayacak hale gelince dün sipariş ettim yenisini. 1 haftadır falan bişey oynamıyordum, menülerde bile gezemiyordum. Başlarda hissettiğimde gönderseydim keşke garantiye ama 1,5-2 yıl idare ettim kendim açıp düzelttim.

Eğer bu gelen joystick'te de kısa süre içinde bişey hissedersem bu nesil benim için sony'le son nesildir. Gücüm yeterse bunu ikinci el satıp düzgün bi pc'ye geçerim artık. Her 3 ayda bi kolu garantiye de yollayamam yenisini zaten hiç alamam.
Joystick almayı düşünüyorsan Xbox al bence, ps5 kolu da kullandım ama Xbox kolu net daha iyi bence. Pc'de çok rahat bir de. 2 senedir kullanıyorum nerdeyse tek falsosunu görmedim.

Starfield'i artık oyundan bir 6 ay sonra oynarız. Düzeltsinler optime etsinler zaten Lost ark oynuyorum 1580 level'e daha çok var xD

Joystick almayı düşünüyorsan Xbox al bence, ps5 kolu da kullandım ama Xbox kolu net daha iyi bence. Pc'de çok rahat bir de. 2 senedir kullanıyorum nerdeyse tek falsosunu görmedim.
Pc'ye geçtiğim zaman şu tarz arka tuşları olan bişey kullanmayı düşünüyorum:

Sony de ps5'e çıkardı ama beğenmedim, dayanıklılığına güvenmedim. Bayadır sony'den soğuduğum için tv almaktan bile vazgeçmiştim. Gittim başka bişeye harcadım tv'ye biriktirdiğim parayı.

Işlerimi düzene sokarsam önümüzdeki yaza doğru pc'ye geçmiş olurum. Şimdilik son kez bi çöp controller alıp ps5'ten devam edeceğim.

Hala savunulmasina şaşırıyorum. Bethesda'yı severim ben ama şu optimizasyon cidden savunulacak bir şey değil. AMD kartlarda Nvidia'dan çok daha iyi çalışıyor ama onlarda bile en üst seviye kartlar hariç 60 fps üstünü görmüyor oyun.
Optimizasyonu savunan 4090 sahibi olabilir. ACG'nin inceleme videosuna baktım adam 4k oynuyorum 80 fps alıyorum oyun akıyor demiş.

Optimizasyonu savunan 4090 sahibi olabilir. ACG'nin inceleme videosuna baktım adam 4k oynuyorum 80 fps alıyorum oyun akıyor demiş.
4090 sahibi birini buldum yine yorumlarda 4k 70 fps civarı alıyorum sıkıntısız diyordu. Sormuşlar ayarlar ne diye oyunun verdiği ultra demiş. Oyunun verdiği ultrada FSR2 açık ve %75 resolutionda oynatıyor. Yani aslında 4090la bile FSR kullanıyor. Her halükarda çok büyük sıkıntılı oyun ya, savunulcak yanı yok cidden optimizasyon konusunda. Day 1 patchle ne kadar düzelecek bakalım.

4090 sahibi birini buldum yine yorumlarda 4k 70 fps civarı alıyorum sıkıntısız diyordu. Sormuşlar ayarlar ne diye oyunun verdiği ultra demiş. Oyunun verdiği ultrada FSR2 açık ve %75 resolutionda oynatıyor. Yani aslında 4090la bile FSR kullanıyor. Her halükarda çok büyük sıkıntılı oyun ya, savunulcak yanı yok cidden optimizasyon konusunda. Day 1 patchle ne kadar düzelecek bakalım.
Modern Nvidia kart sahibi direkt dlss modu indirsin bu arada, daha iyi fps ve görüntü elde eder.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık