Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Oyun belli bir seviye iyi değilse kimse uğraşmaz zaten. Vanilla Skyrim'ı bugün indirsem biraz oynarım yine.
Daha geçen yıl açtım saf büyücü oynadım onda. Sadece görsel ve ufak tefek modlar kullandım. Ps'de zaten modlar baya limitli.

Skyrim kendini temasıyla, müziğiyle, dünyasıyla, atmosferiyle oynatıyor.

Bethesdanın fallout ve skyrim'de kullandığı uyduruk bi gameplay sistemi var. Skyrim'deki büyü ve bağırma güçlerine yakışıyordu. Ilizyon ve çağırma büyüleri oyundaki uyduruk yapay zekayla eğlenmemizi sağlıyordu mesela. Gizlilikte de ok attığın adamın "rüzgardı galiba" deyip seni aramayı bırakmasına gülüp geçebiliyorduk.
Başka oyunlara hele ki bu çağda yakışmaz.

DREDGE, Under The Waves, S.T.A.L.K.E.R. 1-2, UNCHARTED 4, Sea of Stars, DAVE THE DIVER

Anlık olarak Steam’da indirim gelsede alsam dediğim oyunlar bunlar. Bunlara benzer daha oyun önerebilecek var mı?

Hogwards legacy e başkadım oynun başında ölüm görür görmez testrallerin de görünür olmaya başlaması çok iyi detaydı. Ruh emicileri çok merak ediyorum. Yeni asa alınca da gücün çok iyi artması da gerçekten güzel. Bakalım gerisi de güzel gidecek mi? Accio aşırı kullanışlı bir büyü oldu şimdiden bir de. Uçan şeyleri yakalamak çok kolay oluyor bu sayede.

Ablamın joystick bozuldu diye yenisini almıştı. Daha 2-3 hafta oldu. Bugün ilk defa elime aldım analoguna dikkat ettim. Şimdiden içinde sürtünmeleri ve bi parçaya takılmayı hissedebiliyorum, lastik gerilme sesi bile geliyor belli bi yönde hareket ettirdiğinizde. Oraya hafif zorluyor da. Diğer analog gibi akmıyor.

Kendiminki çok önceden bozulmuştu açıp bi şekilde idare edecek şekilde düzeltmiştim. Gow, dmc, doom falan oynamadım zorlamayayım diye. Geçenlerde yine oynanmayacak hale gelince dün sipariş ettim yenisini. 1 haftadır falan bişey oynamıyordum, menülerde bile gezemiyordum. Başlarda hissettiğimde gönderseydim keşke garantiye ama 1,5-2 yıl idare ettim kendim açıp düzelttim.

Eğer bu gelen joystick'te de kısa süre içinde bişey hissedersem bu nesil benim için sony'le son nesildir. Gücüm yeterse bunu ikinci el satıp düzgün bi pc'ye geçerim artık. Her 3 ayda bi kolu garantiye de yollayamam yenisini zaten hiç alamam.

Ablamın joystick bozuldu diye yenisini almıştı. Daha 2-3 hafta oldu. Bugün ilk defa elime aldım analoguna dikkat ettim. Şimdiden içinde sürtünmeleri ve bi parçaya takılmayı hissedebiliyorum, lastik gerilme sesi bile geliyor belli bi yönde hareket ettirdiğinizde. Oraya hafif zorluyor da. Diğer analog gibi akmıyor.

Kendiminki çok önceden bozulmuştu açıp bi şekilde idare edecek şekilde düzeltmiştim. Gow, dmc, doom falan oynamadım zorlamayayım diye. Geçenlerde yine oynanmayacak hale gelince dün sipariş ettim yenisini. 1 haftadır falan bişey oynamıyordum, menülerde bile gezemiyordum. Başlarda hissettiğimde gönderseydim keşke garantiye ama 1,5-2 yıl idare ettim kendim açıp düzelttim.

Eğer bu gelen joystick'te de kısa süre içinde bişey hissedersem bu nesil benim için sony'le son nesildir. Gücüm yeterse bunu ikinci el satıp düzgün bi pc'ye geçerim artık. Her 3 ayda bi kolu garantiye de yollayamam yenisini zaten hiç alamam.
Geç pcye starrk. Ps5 nesli önceki nesiller gibi sarmadı ekonomik olarak da çok tuzlu kaldı

Bu starfield ne sistem istiyormuş arkadaş. Bethesda'nın halen optimizasyon denen şeyden haberi yok. Lariandan daha çok parası olmasına rağmen Türkçe dil desteği de vermemeleri her zamanki gibi şaşırtmıyor.

Geç pcye starrk. Ps5 nesli önceki nesiller gibi sarmadı ekonomik olarak da çok tuzlu kaldı
Az daha uğraştım ablamın joystiğiyle. Sinirden kendi siparişimi iptal ettim ama pc'ye geçecek gücüm olduğunu da sanmıyorum.

Baldur's gate geliyor ablamla beraber başlayacaktık tek üzüntüm o şuan. Benim joystick bozulana kadar da coop girdiğimiz başka oyunlar vardı. Çıkacak exclusiveler hiç umrumda değil. Ablamda da oynayabilirim zaten.

1 yıl idare etsin diye bi joystick alırım belki emin olamadım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık