Yani uğraşmak istemeyebilirsin, ben tam tersi 1 hafta mod yüklüyordum. .dValla mod yüklemeyi bir iki kez başardım ama öyle oynamak içime sinmedi hep bir şeyler eksik oluyor onlarıda yüklenmen gerekiyor dedim kim uğraşacak kapattım direk.
Yani uğraşmak istemeyebilirsin, ben tam tersi 1 hafta mod yüklüyordum. .dValla mod yüklemeyi bir iki kez başardım ama öyle oynamak içime sinmedi hep bir şeyler eksik oluyor onlarıda yüklenmen gerekiyor dedim kim uğraşacak kapattım direk.
Daha geçen yıl açtım saf büyücü oynadım onda. Sadece görsel ve ufak tefek modlar kullandım. Ps'de zaten modlar baya limitli.Oyun belli bir seviye iyi değilse kimse uğraşmaz zaten. Vanilla Skyrim'ı bugün indirsem biraz oynarım yine.
Geç pcye starrk. Ps5 nesli önceki nesiller gibi sarmadı ekonomik olarak da çok tuzlu kaldıAblamın joystick bozuldu diye yenisini almıştı. Daha 2-3 hafta oldu. Bugün ilk defa elime aldım analoguna dikkat ettim. Şimdiden içinde sürtünmeleri ve bi parçaya takılmayı hissedebiliyorum, lastik gerilme sesi bile geliyor belli bi yönde hareket ettirdiğinizde. Oraya hafif zorluyor da. Diğer analog gibi akmıyor.
Kendiminki çok önceden bozulmuştu açıp bi şekilde idare edecek şekilde düzeltmiştim. Gow, dmc, doom falan oynamadım zorlamayayım diye. Geçenlerde yine oynanmayacak hale gelince dün sipariş ettim yenisini. 1 haftadır falan bişey oynamıyordum, menülerde bile gezemiyordum. Başlarda hissettiğimde gönderseydim keşke garantiye ama 1,5-2 yıl idare ettim kendim açıp düzelttim.
Eğer bu gelen joystick'te de kısa süre içinde bişey hissedersem bu nesil benim için sony'le son nesildir. Gücüm yeterse bunu ikinci el satıp düzgün bi pc'ye geçerim artık. Her 3 ayda bi kolu garantiye de yollayamam yenisini zaten hiç alamam.
Az daha uğraştım ablamın joystiğiyle. Sinirden kendi siparişimi iptal ettim ama pc'ye geçecek gücüm olduğunu da sanmıyorum.Geç pcye starrk. Ps5 nesli önceki nesiller gibi sarmadı ekonomik olarak da çok tuzlu kaldı