Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Starfield hakkında okuduğum ve izlediğim şeyler midemi bulandırdı. 3 5 sene sonra modcular bunun üzerinden yeni oyun yaptıklarında türe ilgisi olan oynar artık
Bethesda şaşırtmadı. Skyrim favorilerimdendir ama bethesda'nın vasıfsızlığını o oyunda bile görürsün.

2011'de kabul edildi. 2015'te fallout 4'te baya şikayet edenler oldu. 2023'te bethesda kalitesi kabul edilmez.

@Shakan Bugları, yüz animasyonları ve optimizasyon sorunu üzerine yapılan eleştiriler doğru. Rol yapma diyeceksek BG3 üzerine denk gelince millete ne kadar tat verir bilmem. Fallout 4 RPG diye çıkıp en RPG olmayan oyundu mesela. Bunlara rağmen benim gördüğüm insana keyif verecek bir oyun var ortada, özellikle dolu içeriğiyle övülüyor ve bu modsuz hali. Minimum SkyUI gibi bir mod lazım bu arada. Sen şu yeni aldığın üst düzey pc ile oynarsan eğer oyun hakkındaki görüşlerini okumak isterim.

STONKS-9800: Stock Market Simulator. 80'lerin havasını yaratmaya çalışmışlar, fena olmamış. Ekonomi yönetiminde daha fazla seçenek olabilirdi. Kazandığımız parayı harcayabileceğimiz alanlar da kısıtlı. Ev ve araba dışında bir harcama yapamıyoruz. Oyun henüz yeni düzenli olarak güncelleme alıyor. Bu özellikleri de ekleyebilirler belki. Bu hâliyle belli bir süre sonra sıkıcı bir hâl alıyor çünkü.

https://store.steampowered.com/app/1539140/STONKS9800_Stock_Market_Simulator/

@Shakan Bugları, yüz animasyonları ve optimizasyon sorunu üzerine yapılan eleştiriler doğru. Rol yapma diyeceksek BG3 üzerine denk gelince millete ne kadar tat verir bilmem. Fallout 4 RPG diye çıkıp en RPG olmayan oyundu mesela. Bunlara rağmen benim gördüğüm insana keyif verecek bir oyun var ortada, özellikle dolu içeriğiyle övülüyor ve bu modsuz hali. Minimum SkyUI gibi bir mod lazım bu arada. Sen şu yeni aldığın üst düzey pc ile oynarsan eğer oyun hakkındaki görüşlerini okumak isterim.
Ya oyun keyifli duruyor durmasına, büyük ihtimalle 100+ saat de oynatır kendini ancak yıl olmuş 2023 sen hala teknik anlamda kendini gram geliştiremiyorsan üzücü yani. 10 gün sonra okula gidecem İstanbul'a o zamana kadar PC gelirse indirir bakarım, içeriği yorumlayacak kadar oynayamasam da en azından bi performans değerlendirmesi yaparım. Ben okuldan dönünceye kadar zaten oyunu düzeltirler o zaman oynarım :D

Yapılabilecek en saçma şeyleri yapacağım bakalım onu yakalayabilecek miyim zor bi çelınc olacak
İki tavsiyem olacak sana. Pişmanlık duyduğum 2 şey.

1. Suriyeliler(mülteci) ev boş diye eve çökmüşler. Sahibi geldi çıkmasını istiyor. O an boşluğuma geldi ikisini de kalması için ikna ettin... Direk biç Suriyelileri.

2. Yine Mültecileri dizmişler okluyorlar kadın dedi "sen kesmek ister misin" yine boşluğuma geldi yok kardeş geçiyom ben sadece dedim... Kadın biçti sonra. Kadın sorduğu zaman bana bırak de biç.

Biraz bana saçma geliyor ya oyunun iyi olması için modcular mı uğraşacak yani adam orda kendi oyununu tasarlamamış olmuyor mu o zaman. Bir de ben oyunu saf halliyle oynamak denemek isterim neden mod yüklemek gibi bilmediğim işlerle uğraşacam.

Biraz bana saçma geliyor ya oyunun iyi olması için modcular mı uğraşacak yani adam orda kendi oyununu tasarlamamış olmuyor mu o zaman. Bir de ben oyunu saf halliyle oynamak denemek isterim neden mod yüklemek gibi bilmediğim işlerle uğraşacam.
Oyun belli bir seviye iyi değilse kimse uğraşmaz zaten. Vanilla Skyrim'ı bugün indirsem biraz oynarım yine.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık