6 tlye almıştım lan o oyunu.Ultrakill 6 kat zamlanmış witcher 250 tl olmuş. Arkadaşlar güzel bir oyun gördüğünüzde ve ''oynarım ben bunu'' dediğinizde kesinlikle alın o oyunu yoksa işimiz yaş böyle
Tecrübem falan yok ama merak ettim hangi bilgisayarı alacaksınızGençergaming'ten hazır bilgisayar almaya çalışıyorum ama ödeme kısmında hata oldu sorunu ile karşılaşıyorum, bir fikri veya tecrübesi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Sırf zenimax oyunları için bile değer gamepasse 500 tl3 yillik game pass ultimate 500 tl verdiğim için değmez kazıklanmışsın diyen arkadaş buralardamı acaba?
Tecrübem falan yok ama merak ettim hangi bilgisayarı alacaksınız
Geçen ay ben de benzer bir sorunla karşılaşmıştım. O arada Gaming Gen'deki bir sisteme denk gelince onu almıştım. Sorunun için bir şey diyemiyorum ama işlemcin 12400f için net bir şey söyleyebilirim. Performanslı ama soğutması zor bir işlemci. Stok fan falan işe yaramıyor. Düzgün bir cpu soğutucu almanı tavsiye ederim.Üstteki link ama I512400F ve 1TB ssd ek olarak.PCH V1.1 / INTEL İ3-12100F / ASUS DUAL RTX 3060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Teşekkür ettim, bir alabilirsem ekstra soğutucu almayı düşünüyorum . Tasarımda kasa da zaten delikli, belki onun da faydası olur.Geçen ay ben de benzer bir sorunla karşılaşmıştım. O arada Gaming Gen'deki bir sisteme denk gelince onu almıştım. Sorunun için bir şey diyemiyorum ama işlemcin 12400f için net bir şey söyleyebilirim. Performanslı ama soğutması zor bir işlemci. Stok fan falan işe yaramıyor. Düzgün bir cpu soğutucu almanı tavsiye ederim.