Editleyemedim mesajı.. Dot derken Bleeding dot bekledim...
Ranni sonuna mı gidiyorsun Yuba gibi?Katana başladım da azcık beklemediğim gibi oldu. Dot dps beklerken burst dps çıkıyormuş az kaldı zaten bitmesine.
İkinci tur diyor baksana. Souls oyunlarına karşı cesurca savaşıyordu onu da kaptırdık.Büyücü mü oynayacaksın lan tuup?
Sonlar hakkında bilgim yok. Her şeyi keserek ilerliyorum:dRanni sonuna mı gidiyorun Yuba gibi?
Şu oyunu o çöplerle kıyaslamayı bırakır mısınİkinci tur diyor baksana. Souls oyunlarına karşı cesurca savaşıyordu onu da kaptırdık.
O da güzel. Faith’i daha çok severim hatta. Bana bu oyunu defalarca oynatan şey build’ler olmuştu.Ne yönden gitsen eğlenceli bişey çıkarabilirsin.Biraz dinlendikten sonra bu tarz bi build yapmayı düşünüyorum. Aslında aklımda hep faith odaklı bir build yapmak var ama işte bir türlü adım atamadık o tarafa.
Leş diyon da en ayarsız buildi yapacaksın galiba haberin yokİlk turu bitirdikten sonra leş tank bir büyücü oynayacağım ben de:d
Bleed sardıysa dual dagger ya da twinblade git.Editleyemedim mesajı.. Dot derken Bleeding dot bekledim...
Guide bakarım ya ucundan. O kadar körleme girişmek:dLeş diyon da en ayarsız buildi yapacaksın galiba haberin yok
Dot dps olmadığı için sarmadı o kadar:sBleed sardıysa dual dagger ya da twinblade git.
Bak bak. Sonlara da ucundan bak.Guide bakarım ya ucundan. O kadar körleme girişmek:d
Çift curved sword da iyi. Koşarak vurma ve zıplayarak vurma bi anda 4 vuruş yapıp direk dövüşe kanatmayla başlatabiliyor.Bleed sardıysa dual dagger ya da twinblade git.