En çok oynanan bir ps5 oyunu olmalıydı ama listede yok bile skldjflsdfj (gow yani)
Listede Elden Ring’den sonra gelen 4 oyun ortalama 100 küsür saat civarı sürdü.
Gow’un platini 55-60 küsur saat mı ne sürmüştü dolayısıyla geçen sene oynadıklarım arasında süre olarak ilk 10 içindedir.
Elden Ring - Zelda gibi oyunların açık dünya ve keşif yapısı gereği hızlı bir şekilde %100 yapmak pek mümkün değil.
Mesela Sekiro butik ve linear yapısı gereği sadece 45 saat sürmüştü yani oyunun dünya yapısıyla alakalı biraz.
Lords of the Fallen oynanır mı? Almışım zamanında ama hiç denemedim. Başarısız bir Souls denemesi diyenler çoğunlukta ama belki oynayan vardır diye sorayım dedim.
Lords of The Fallen'i ben de ileriki aylarda oynamayı düşünüyorum kütüphanede duruyor öyle.
Bu oyun Fromsoftware dışında çıkan ilk souls oyunlarından biri. Dark Souls 2 ile aynı senede çıktı.
Olumsuz yorumların neredeyse yarısı yıllar sonra atıldı yani belli ki sonradan çıkan souls oyunlar oynanıp ona göre eleştirilmiş oyun.
''Bloodborne oynadıktan sonra hype yapıp bu oyuna başladım ama beklentimi karşılamadı'' tarzında yorumlar var.
İlk souls denemelerinden biri olduğu için biraz haksız eleştiriler olduğunu düşünüyorum çünkü her oyun bir türe mükemmel bir giriş yapamayabilir ve o zamanki döneme göre eleştirilmeli bence. Ha oyun iyi mi kötü mü onun hakkında bir şey diyemem sonuçta ben de henüz oynamadım.
Bu arada adamlar ilk oyuna Reboot atacaklar yani bir nevi eksik buldukları yönleri geliştirip souls dünyasına tamamen baştan bir giriş yapmayı düşünüyorlar herhalde.