En çok oynanan bir ps5 oyunu olmalıydı ama listede yok bile skldjflsdfj (gow yani)
En çok oynanan bir ps5 oyunu olmalıydı ama listede yok bile skldjflsdfj (gow yani)
Çıktığı sene oynamıştım fena değildi. Soul tarzındaydı, hoşuma gitmişti.Lords of the Fallen oynanır mı? Almışım zamanında ama hiç denemedim. Başarısız bir Souls denemesi diyenler çoğunlukta ama belki oynayan vardır diye sorayım dedim.
Dedikleri katılıyorum, çok keyifliydi açık dünyasında gezmek filan ama Bloodborne kadar öööh çüş olmadım bende. Hikaye olarakta Bloodborne kadar değil bence hatta DS kadar bile değil bence tabi.Ulan ne zordu lore'u takip etmesi be. Açık dünya oynanışa ve keşif hissine ne kadar çok + katmışsa hikayenin içine girmeye de o kadar - katmış. Çok güzel oyundu zevkine buildler ve Ranni'nin yolundan gittiğimiz sonla bir daha bitirir dolanırım ama totalde Bloodborne etkisi yapmadı bünyede @Kuzan
DS oyunlarına güzel yenilikler katarak ER çıkarmışlar ortaya. Bu noktadan sonra artık farklı şeylere yönelmeleri lazım. FS oyunlarını yalayıp yutmamış olsam bu oyunu daha çok severdim ama bünye alışmış artık anasını satayım. Buildlere kafa yormaktan oyunun içine giremedim mi tam bilmiyorum ama fs tarzı epik boss dövüşleri ve adamı titreten destansı müzikleri de beklediğim kıvamda değildi.
Oynadım fena değil yaklaşık 15 saatlik bir deneyimi var çerez niyetine gömersin, aldığın veya alacağın fiyata göre değip değemeyeceği.Lords of the Fallen oynanır mı? Almışım zamanında ama hiç denemedim. Başarısız bir Souls denemesi diyenler çoğunlukta ama belki oynayan vardır diye sorayım dedim.
Çıktığı sene oynamıştım fena değildi. Soul tarzındaydı, hoşuma gitmişti.
Teşekkürler cevaplarınız için. Bir bakmayı düşünüyorum bende zamanında ucuza almıştım baya.Oynadım fena değil yaklaşık 15 saatlik bir deneyimi var çerez niyetine gömersin, aldığın veya alacağın fiyata göre değip değemeyeceği.
BB'de adamlar sanat yaptı lore konusunda da onunla kıyaslamam zaten ama dediğin gibi DS de bence ER'den daha etkileyici bir evrene, hikayeye sahip.Dedikleri katılıyorum, çok keyifliydi açık dünyasında gezmek filan ama Bloodborne kadar öööh çüş olmadım bende. Hikaye olarakta Bloodborne kadar değil bence hatta DS kadar bile değil bence tabi.
Yılın oyunu seçilmeyi hak etmiş mi peki sence?Ulan ne zordu lore'u takip etmesi be. Açık dünya oynanışa ve keşif hissine ne kadar çok + katmışsa hikayenin içine girmeye de o kadar - katmış. Çok güzel oyundu zevkine buildler ve Ranni'nin yolundan gittiğimiz sonla bir daha bitirir dolanırım ama totalde Bloodborne etkisi yapmadı bünyede @Kuzan
DS oyunlarına güzel yenilikler katarak ER çıkarmışlar ortaya. Bu noktadan sonra artık farklı şeylere yönelmeleri lazım. FS oyunlarını yalayıp yutmamış olsam bu oyunu daha çok severdim ama bünye alışmış artık anasını satayım. Buildlere kafa yormaktan oyunun içine giremedim mi tam bilmiyorum ama fs tarzı epik boss dövüşleri ve adamı titreten destansı müzikleri de beklediğim kıvamda değildi.
Etmiş. Build ve silah çeşitliliği çok fazla açık dünyasının her yerinde ayrı bir mevzu dönüyor sanat tasarımı çok güzel vs. Buna rağmen Ragnarok adının hakkını verecek bir hikayeyle gelebilseydi ER'nin elinden GOTY'i alırmış. Adana adliyesinin önünde GOW Ragranok son savaştan daha büyük aksiyon dönüyordur büyük ihtimalle.Yılın oyunu seçilmeyi hak etmiş mi peki sence?