Epic yılbaşı kuponu ile indirime de girmişken Uncharted 4 aldım, ilk 3 oyununu oynamama rağmen, adamlar ne kadar güzel oyun yapmış ya. Sanırım ana karakterin olduğu bir A Thief's End ve yan karakterlerin olduğu The Lost Legacy(şu an A Thief's End kısmını oynuyorum) iki kısım var. Ya diyolaglar,hikaye,aksiyon, bulmacalar, bilgisayarım ve ekran kartımın çok da iyi olmamasına rağmen grafikler, tek kelime ile her şeyi tam olmuş bir oyun, özellik görüntü kısmına tekrar değinmek istiyorum, her girdiğimiz, gittiğimiz yer en ince detayına kadar düşünülmüş, artık renk paletinden midir, detayların güzelliğinden midir bilmiyorum ama çok beğendim. Bu oynadığım beşinci Sony oyunu(konsoldan bilgisayara geçen), nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama performans olarak hepsi de çok iyi, fazla grafikten kısmamama rağmen imkanlar dahilinde, oyunlarda ne bug oldu ne de fps düşmeleri.
Neyse tekrar Uncharted'a gelirsek, müzikleri ve görüntüleri ile bana birinci sınıf bir aksiyon filminin içinde olduğumu düşündürttü, keşke konsol olsaydı da zamanında ilk 3 oyununu oynayabilseydim, almak isteyen varsa şiddetle tavsiye edilir.