Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM (Onlıne Soccer Menajer)

Hangi Ligi Oynayalım ?

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim oyuncuyu niye aldın merak ettim.
Orta saha ihtiyacım var ve Asensio uzun vadede iyi bir transfer. Yaşı 20 puanı 82. Gelişimi hızlı olur ve bir süre sonra üst düzey bir oyuncu olabilir.

O tip bir oyuncu için 18 milyon iyi bir fiyat. Ucuza bıraktın diyecem ama sen madrid'sin sonuçta:p

Orta saha ihtiyacım var ve Asensio uzun vadede iyi bir transfer. Yaşı 20 puanı 82. Gelişimi hızlı olur ve bir süre sonra üst düzey bir oyuncu olabilir.

O tip bir oyuncu için 18 milyon iyi bir fiyat. Ucuza bıraktın diyecem ama sen madrid'sin sonuçta:p
18'e mi aldın 10 M vereyim ver bana :D :D
Çok sıkı pazarlıkçıyımdır he :D

Mihawk

Oyuncu çok.

Savic'in fiyatını sormadım ne istiyorsun diye fiyat de bana :)
2 oyuncu daha alacağım kadrom tamam. Para sıkıntım, ihtiyacım yok. O yüzden 8 ver olur yani. 8'den aşağı sistem kabul etmiyor zaten:p Gabi ile ayırdım Savic'i.

Gabi ve Savic dışında dediğim kalan ötekileri listeye koyacağım almayacaksan, söyle de ona göre koyarım.

2 oyuncu daha alacağım kadrom tamam. Para sıkıntım, ihtiyacım yok. O yüzden 8 ver olur yani. 8'den aşağı sistem kabul etmiyor zaten:p Gabi ile ayırdım Savic'i.

Gabi ve Savic dışında dediğim kalan ötekileri listeye koyacağım almayacaksan, söyle de ona göre koyarım.
86'lık defansı da ayır onu da alırım :)

Gabi,Savic ve Vrsaljko bu kadar yeter. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık