Real'e 10 puan fark attım, öyle lig mi olur la. Son 20 haftaya baksak bende ilk 5 te olurum aslında, takımı kurmak uzun sürdü.İlk 5 baya kapıştı aslında :/
Real'e 10 puan fark attım, öyle lig mi olur la. Son 20 haftaya baksak bende ilk 5 te olurum aslında, takımı kurmak uzun sürdü.İlk 5 baya kapıştı aslında :/
Real oyunu bıraktı ben herife 7 attım lan YEDİ. Benim de uzun sürdü takım ölüyordu la aldığımda :/Real'e 10 puan fark attım, öyle lig mi olur la. Son 20 haftaya baksak bende ilk 5 te olurum aslında, takımı kurmak uzun sürdü.
Bırakmasınlar, hayır kötüyse kötü, demekten yoruldum artık ya. Benle oynarken takımı yönetecek başkasına bırakmış olacak, nereden adalet?Real oyunu bıraktı ben herife 7 attım lan YEDİ. Benim de uzun sürdü takım ölüyordu la aldığımda :/
Takımın en iyi oyuncusu Naniydi.Bırakmasınlar, hayır kötüyse kötü, demekten yoruldum artık ya. Benle oynarken takımı yönetecek başkasına bırakmış olacak, nereden adalet?
Senin takımın neresi kötü la, La Liga'da Barca, Real den sonra Atletico ve Valencia gelir. Yenilmezlik serisi de sendeymiş 10 maçla, gerçi benim fikstur sıkıntıydı.