Kardesin sampiyonluğa oynuyor maci felan vermezsin umarimEzip geçmeyi düşünüyorum tabiki ama kolay değil.
Kardesin sampiyonluğa oynuyor maci felan vermezsin umarimEzip geçmeyi düşünüyorum tabiki ama kolay değil.
Sus la ben siz miyim.?Kardesin sampiyonluğa oynuyor maci felan vermezsin umarim
En kötü ihtimalle beraberliği kopar bariSus la ben siz miyim.?
Ben de şampiyonluktan umudumu kesmedim hem Bu önümdeki on engel.
2 gündü zaten birbirimize bileenmişiz.
Yapma etme la o kadar kardeş hainlik konusu var forumda, Goku'nun önünden çekil. Bir dahakine de seni şampiyon yaparız.Sus la ben siz miyim.?
Ben de şampiyonluktan umudumu kesmedim hem Bu önümdeki on engel.
2 gündü zaten birbirimize bileenmişiz.
Bekle sen yıkarsam enseendeyim..Seninse 2 final maçın var.Özellikle biri düşmanın..En kötü ihtimalle beraberliği kopar bari
Maçinizi merakla bekliyorum.
Ben son haftaya kadar 3 puan onde gelsem sampiyon olurum da suan tqm sikinti son hafta bir de maçim almanyayla bakacağiz ne olacak.Bekle sen yıkarsam enseendeyim..Seninse 2 final maçın var.Özellikle biri düşmanın..
Bugün Rusya ile berabere kalırsınızz diyordum adam kırmızı yemeseydi olurdu.
Rusya maçına dikkat edin diyorum 1 gündür ama dinleyen yok. Yine alenen göz önünde oldu her şey, gerçi ben daha girip bakmadım ama...Bekle sen yıkarsam enseendeyim..Seninse 2 final maçın var.Özellikle biri düşmanın..
Bugün Rusya ile berabere kalırsınızz diyordum adam kırmızı yemeseydi olurdu.
Yenmek istemem niye hainlik oluyor layn. bende roci gibi görevimi yapacağım.Yapma etme la o kadar kardeş hainlik konusu var forumda, Goku'nun önünden çekil. Bir dahakine de seni şampiyon yaparız.
Yoksa kamp basa basa lük kampa kadar mı geldin?Ben son haftaya kadar 3 puan onde gelsem sampiyon olurum da suan tqm sikinti son hafta bir de maçim almanyayla bakacağiz ne olacak.
Suan 94 oyun param var eğer 6 tane daha biriktirebilirsem ve onde girersem son haftaya 1 ozel antreman kullanirim her sey taktik bu oyunda
Bende oyle 3 defa giremedigim yuzunden puan kaybettim.Yoksa kamp basa basa lük kampa kadar mı geldin?
Ben saçma sapan beranberlikler yuzunden geri kaldım.