Şaka len gene fark atmışsın ballı 4*0Cidden mi yapacak bir sey yok.
Mobilim napayim,düzeltirim yarin kadroyu.
Sen yendin yani Almanya'yi
Yendim tabi hemde atremandaki oyuncuları yetiştiremedenforvetimin biri çöptü.
Şaka len gene fark atmışsın ballı 4*0Cidden mi yapacak bir sey yok.
Mobilim napayim,düzeltirim yarin kadroyu.
Sen yendin yani Almanya'yi
Bugünkü maçı çok şansızdıönce as adamı sakatlanmış sonra as forvet kırmızı yemniş o da sizin gibi mağdur.Bizim takımlar yok hakeme kafa falan atar, öyle öyle maç kaybederiz. Derin oyuncuların başına böyle şeyler geldiğini duydun mu?
Son Goku'ya harbi yazık olacak, yinede elinden geleni yapsın o, gönlümüzün şampiyonu olur.
Yimin et hem de yedeklerleŞaka len gene fark atmışsın ballı 4*0
Yendim tabi hemde atremandaki oyuncuları yetiştiremedenforvetimin biri çöptü.
İşte bak nedense hep bizlere oluyor böyle şeyler. Neyse bu gece bu kadar şaibe konuşması yeter.Bugünkü maçı çok şansızdıönce as adamı sakatlanmış sonra as forvet kırmızı yemniş o da sizin gibi mağdur.
Yarınki maçı senle.
Oğlum bal var dyiince kızıp trip atıyon sonraYimin et hem de yedeklerle
Amansiz yükselişim durdurulamiyor
Olmaz öyle la.Sen niye ligi koyverdin böyle.İşte bak nedense hep bizlere oluyor böyle şeyler. Neyse bu gece bu kadar şaibe konuşması yeter.
Son Goku'ya söyle rahat olsun, yedek bile çıkabilir, ben onu bay geçerim.:/
Transfer yok, bilmiyorum güçlü takımda gelse, ben bu ligi istemiyordum.Olmaz öyle la.Sen niye ligi koyverdin böyle.
Bu kıyağı banaada yapmalıydın dün 2 puanım gitti sayende
Bu lig Croc.un etrafında dönüyor.
Yav he he.Oğlum bal var dyiince kızıp trip atıyon sonra
Yav dostum Avrupa şampiyonasını Euro 2016 bittikten sonra yapmalıyık.Bu kadrolareski kadolor çoğu emekli oldu.Transfer yok, bilmiyorum güçlü takımda gelse, ben bu ligi istemiyordum.
Goku isimden kurtarıyor, sabahın 6 sında az mı kalktım izlemek için. Hem İspanya'yada Ramos var, çirkef ama severim ben. Onlara karşı oynayamam.:/
Lan de get öylesin işte.Yav he he.
Bükemediğin bileği öpeceksin kardeş