Olum ilk başlarda ilk 11 ile bile 1-0 kazaniyordum efsane taktik oturttum durum orta da bal falan deme şimdi İspanya,Fransa bugün de bu maç hepsini dörtledimLan de get öylesin işte.
Yedeklerle bile 4 atıyorssun şansın batsın.
Olum ilk başlarda ilk 11 ile bile 1-0 kazaniyordum efsane taktik oturttum durum orta da bal falan deme şimdi İspanya,Fransa bugün de bu maç hepsini dörtledimLan de get öylesin işte.
Yedeklerle bile 4 atıyorssun şansın batsın.
Aferiin.Şimdi özelden benimle paylaş.Olum ilk başlarda ilk 11 ile bile 1-0 kazaniyordum efsane taktik oturttum durum orta da bal falan deme şimdi İspanya,Fransa bugün de bu maç hepsini dörtledim
Yok öyle yağma hem tajtiği versem bile senin takimda iyi olacaği kesin değil.Aferiin.Şimdi özelden benimle paylaş.
Taktikler paylaştıkça oturur
Lan rekabet ortamı oluşur işte.Yok öyle yağma hem tajtiği versem bile senin takimda iyi olacaği kesin değil.
Bu sezonu çifte kupa ile kapatmak istiyorum bakalim
He he kesin yenersin :SLan rekabet ortamı oluşur işte.
Gerek de yok seni kendi taktiğimlede yenebilirim.
Bu sefer fark yemişsin canım çok geçmiş olsun evlat.2 gündür bakamiyirum yine yedeklerle kaldim maçim kaç kaç bitmiş bugün?
Olum napayim yedekler kaldi. Uzaktan geldim sülale kalabalik onlari dolaştim bugün neyse artik yapacak bir sey yok kimleymis bugün maçim Ukrayna ile miymiş?Bu sefer fark yemişsin canım çok geçmiş olsun evlat.
Sen Ukraynayı bana ve almanyaya kışkıtırsan kendi gelir sana çakar
Hazır alamanya form düşüklüğü yaşarken farkı açacaktın. Hata ettin antuan.Olum napayim yedekler kaldi. Uzaktan geldim sülale kalabalik onlari dolaştim bugün neyse artik yapacak bir sey yok kimleymis bugün maçim Ukrayna ile miymiş?
Yapacak bir sey yok giremedim işte şuan mobile kendi veri internetimden indiriyorum mobilden bakarim artik.Hazır alamanya form düşüklüğü yaşarken farkı açacaktın. Hata ettin antuan.