Sen de iyi gidiyorsun hadi bakalım senden de bekliyorum bir şeyler.Bende bekliyorum
Almanyaya Polonya ya falan bir çelme takacakmışsın gibi hissediyorum
Sen de iyi gidiyorsun hadi bakalım senden de bekliyorum bir şeyler.Bende bekliyorum
Aha pis oyuunların devam ediyor gene.Sen de iyi gidiyorsun hadi bakalım senden de bekliyorum bir şeyler.
Kalecim 4'le oynamış. Var bu ligte bir şeyler. Tek senin maçta kötü oynadı. :/Sen de iyi gidiyorsun hadi bakalım senden de bekliyorum bir şeyler.
Hep diyorum, bu ligi kuranlar veya paralılar oyuna müdehale ediyorlar. Maçlarında garip şeyler oluyor ve nedense hep onlarla oynarken oluyor bu olaylar.:/
Tek maçlık performans artışı.La antreanman kampına sokunca ne oluyor? Tek maçlık mı coşuyor adamlar yoksa azalarak devam eden bir arttırma mı? Yorgunlukları tamamen geçiyor mu ne oluyor?
Tüm takım iyi oynamış kaleci 4. Tüm istatistikler neredeyse eşit ve 4-0 yenilmişim.Hep diyorum, bu ligi kuranlar veya paralılar oyuna müdehale ediyorlar. Maçlarında garip şeyler oluyor ve nedense hep onlarla oynarken oluyor bu olaylar.:/
Kampa girdiğin maç oyuncuların dopingli gibi oynuyor.:/La antreanman kampına sokunca ne oluyor? Tek maçlık mı coşuyor adamlar yoksa azalarak devam eden bir arttırma mı? Yorgunlukları tamamen geçiyor mu ne oluyor?
Ben ne yapmisim yedek kadro kaldi ayarlayamamiştim
Bu konunun takipçisi oluruz adaşım ile de bu lig sarmadı beni açık konuşmak gerekirse.Tek maçlık performans artışı.
Tüm takım iyi oynamış kaleci 4. Tüm istatistikler neredeyse eşit ve 4-0 yenilmişim.
Araştır bunu lütfen.