Yalannnnn. Gözlemcilik falan yapmadım ben şikeci seni hep bana oynuyorsun zatenBen sana dedim sen yap diye, gözlemci sendin. Şike her zaman olduğu gibi yine peşimizi bırakmadı. Sanki bana farklı oldu? Yalnız gözlerde oynama isteği göremiyorum.
Yalannnnn. Gözlemcilik falan yapmadım ben şikeci seni hep bana oynuyorsun zatenBen sana dedim sen yap diye, gözlemci sendin. Şike her zaman olduğu gibi yine peşimizi bırakmadı. Sanki bana farklı oldu? Yalnız gözlerde oynama isteği göremiyorum.
@GeorgeRMartin
@Will of D.
@Daredewill
@Riful
@Sir Crocodile
@mfaruk
@serimu
@Çörekçioğlu Luffy
@Tombe
@setokaiba
@IceTeaSama
@Monkey D. Luffy
@Ashitaka
@Eustass Captain Kidd
@vahaphıdıs
Gençler takımlar belli herkes gördüğüne dair burada bir ses versin ligi kuralım. ilk yorumda
Bana iyi takım verseniz ligi domine edeceğimi biliyorsunuz o yüzden vermiyorsunuz. Bu zamana kadar iyi gelen takımlarla neredeyse kupaları aldım ama yok işte vermiyorlar kardeşim. Hep şike hep şike :/Ulan şimdi inceledim de hep sıkı oyunculara kalbur üstü takım gelmiş ha valla zirve mücadelesi çok fena olacak söyleyeyim
Satayım sana takımımı özelden yolluyorum hesap numaramıBana iyi takım verseniz ligi domine edeceğimi biliyorsunuz o yüzden vermiyorsunuz. Bu zamana kadar iyi gelen takımlarla neredeyse kupaları aldım ama yok işte vermiyorlar kardeşim. Hep şike hep şike :/
Şampiyon yaparım takımı sonra ben yaptım diye buralarda gezinirsin. OlmazSatayım sana takımımı özelden yolluyorum hesap numaramı
Westham ekol bir takım hak ettiği yere taşırsın sen onuBilic kovulduğu gibi yerine ben gelmişim.
Eyvallah ben kendim şampiyon yapayım o zamanŞampiyon yaparım takımı sonra ben yaptım diye buralarda gezinirsin. Olmaz