Ben olunca kendime kötü takım çekiyorum. @Sir Crocodile çeksin bu sefer.@Daredewill ve sen çeksenize dostum siz kura konusunda tecrubelisiniz bende gozetmen olarak katilirim uyar mi?
Ben olunca kendime kötü takım çekiyorum. @Sir Crocodile çeksin bu sefer.@Daredewill ve sen çeksenize dostum siz kura konusunda tecrubelisiniz bende gozetmen olarak katilirim uyar mi?
Yok ben bu sefer pek aktif olmayacağım zaten siz çekin ben takım seçip oynayayım. Karışmayacağım bu sefer sonra şikeci oluruz falanBen olunca kendime kötü takım çekiyorum. @Sir Crocodile çeksin bu sefer.
Tam şu anda onunla ilgileniyoruz dostum eyvallah birazdan hallederiz akşama ligi kurmuş olurum buradan yazarım kurunca.İsterseniz ben halledebilirim. Şundan http://onlinekura.com/isim-ile-kura-cek.html iki sekme açıcam. Birine takımları birine nickleri yazıp bi ondan bi ondan çekicem eşleşmeleri yazıcam. İki kişi de yapabiliriz.
Küçük takımla başarı daha değerli işte aga olsun bana Chelsea geldi ya sıçtım bacağına @Will of D.Yine kötü bir takım geldi. Bu @Daredewill benim üzerimde şike yapmaktan hala vazgeçmedi ya ne diyeyim ben daha :/
Ben sana dedim sen yap diye, gözlemci sendin. Şike her zaman olduğu gibi yine peşimizi bırakmadı. Sanki bana farklı oldu? Yalnız gözlerde oynama isteği göremiyorum.Yine kötü bir takım geldi. Bu @Daredewill benim üzerimde şike yapmaktan hala vazgeçmedi ya ne diyeyim ben daha :/
Bu Selimin şike yapmasından oluyor bu bunu bir maçta 6 tane falan sallamıştım ondan sonra bu bana böyle oynar oldu. Ayıp da anlamaz o ayıptan zatenKüçük takımla başarı daha değerli işte aga olsun bana Chelsea geldi ya sıçtım bacağına @Will of D.
İlk yorumda herkesin takımları belli gençler bakabilirsiniz oradan