@Eustass Captain Kid kamp basacan mı la basmazsan bende basmam
utanmayacak mısın ?@Eustass Captain Kid kamp basacan mı la basmazsan bende basmam
Neden utanayımutanmayacak mısın ?
Utanır mı o sinsi tefeci.Anca rakibee psikolojik baskı yapar.utanmayacak mısın ?
kadrolar arası farka bak da belki yüzün kızarırNeden utanayım
kupada yokum zaten.Boşa gideceklerine zirvedekilere basarım işteUtanır mı o sinsi tefeci.Anca rakibee psikolojik baskı yapar.
Sen boşver onu maç saatinde karar ver.
Yarın hazırlık maçı atarım.
Bak hele bak adam kışkırtma sanatı ha birde taktik veriyor maç saati bas diye o zaman gönül rahatlığıyla bende sana karşı kışkırtabilirim arkadaşlarıUtanır mı o sinsi tefeci.Anca rakibee psikolojik baskı yapar.
Sen boşver onu maç saatinde karar ver.
Yarın hazırlık maçı atarım.
sen basarsan ben basmam.İyi kara propaganda yürütürüm burdanBak hele bak adam kışkırtma sanatı ha birde taktik veriyor maç saati bas diye o zaman gönül rahatlığıyla bende sana karşı kışkırtabilirim arkadaşları
@Eustass Captain Kid bekleme kardeşim maç saatini ben her türlü basarım bu saatten sonra seni beklemem kamp hakkım bitene kadar kullanarım çekinmem
Sonuncuyu sana bırakıcam willo
Oğlum her zaman kışkırtıyon adamları bana karşı. Ama bomba senin elinde patlıyor.Bak hele bak adam kışkırtma sanatı ha birde taktik veriyor maç saati bas diye o zaman gönül rahatlığıyla bende sana karşı kışkırtabilirim arkadaşları
@Eustass Captain Kid bekleme kardeşim maç saatini ben her türlü basarım bu saatten sonra seni beklemem kamp hakkım bitene kadar kullanarım çekinmem
Sonuncuyu sana bırakıcam willo
Bas gardaş ver küsküyükadrolar arası farka bak da belki yüzün kızarır
kupada yokum zaten.Boşa gideceklerine zirvedekilere basarım işte
Ben kimseye söylemedim kampa git diye vahapı dogru düzgün tanımıyorum la ben bi sezon çok saglam takım yapmama ragmen bunu geçip şampiyon olamadım ondan çağırdım bizim lige adamda katılımcısı bol hoşuna gitmiş adam lazım olursa çağırırsın dedi eksik kalinca davet yolladim kampa gidip birde yenemedi mi seni yazık la onaOğlum her zaman kışkırtıyon adamları bana karşı. Ama bomba senin elinde patlıyor.
Nolmuş sadece fikir verdim.
Ben bekibasmaayacam ne biliyon. Ama gizli bassan bile anlarım basarım bende.
Vahap'a da sen söyledin dim bas diye.