Bunları indirdiniz mi söylersiniz. Şu an keyfini çıkartıyorum.Az keyfini çıkar bu kadar kibarlık yapmazsak banlarsın diye korkuyoruz
Bunları indirdiniz mi söylersiniz. Şu an keyfini çıkartıyorum.Az keyfini çıkar bu kadar kibarlık yapmazsak banlarsın diye korkuyoruz
Vay arkadaş bir cevap yazayım dedim daha takımımim ismini yazmayı beceremiyorumYukarıdan aşağısı gözükmüyor. Oralar nasıl gençler demir tahta oturdum bekliyorum.
Çıkarız tekrardan kardeş sen dert etmeO zaman birbirinize siz haber verin fandaşsınız sonuçta destekleyin birbirinizi
Bu arada düşüşe geçmişsin Watford'la hızlı giden atın neyse işte ondan mı oldu
Hangi çağda yaşıyoruz kardeşim suçu kendinde bulacağına oyunculara yükleniyorsunÇıkarız tekrardan kardeş sen dert etme
Oyuncuları az dövmem gerek sadece.
Ben her zaman aynıyım değişen oyunculardır. Cezlandırılması gereken de onlar. Lütfen, burada yılların teknik adamı var.Hangi çağda yaşıyoruz kardeşim suçu kendinde bulacağına oyunculara yükleniyorsun
Bu gün onun içinden geçeceğim.Hangi çağda yaşıyoruz kardeşim suçu kendinde bulacağına oyunculara yükleniyorsun
Sen kaşınıyon heralde. Gel de yerini bildireyim sanaBu gün onun içinden geçeceğim.
Kırmızı şeytanlar neyden korkmuş da senden korkalım biz. Kamp basma bu oyunu kampsız bitireceğim.Sen kaşınıyon heralde. Gel de yerini bildireyim sana
Kamp basmazsan basmayacağım. Burada adam gibi söylersen kamp basmayacağım diye kamp basmam.Kırmızı şeytanlar neyden korkmuş da senden korkalım biz. Kamp basma bu oyunu kampsız bitireceğim.
Kimseye basmadım ve basmam, ben aciz miyim?Kamp basmazsan basmayacağım. Burada adam gibi söylersen kamp basmayacağım diye kamp basmam.