Kendi üzerimdeki Aykut Kocaman zihniyetini atmam lazım. Büyük maçlara genelde 5-3-2 taktiğiyle giriyorum. Sonuç ya beraberlik ya hüsran Bu hafta liderle karşılaşacağım. Bakalım bir sürpriz olur mu
4-5-1 veya 4-2-3-1 kaleyi görünce vur tavsiye ederim, orta seviye takımlar için ideal.Kendi üzerimdeki Aykut Kocaman zihniyetini atmam lazım. Büyük maçlara genelde 5-3-2 taktiğiyle giriyorum. Sonuç ya beraberlik ya hüsran Bu hafta liderle karşılaşacağım. Bakalım bir sürpriz olur mu
İşte bize senin gibi oyuncular lazım böyle devam et edebildiğin yere kadarOyundaki ilk sezonumda, ligde 2. sırada ve tek namağlup takım olarak yolumuza devam ediyoruz.
Hem ilk sezonum tam öğrenemedim oyunu hemde ben Southampton ile oynuyorum sen Chelsea ile bırakta olsun o kadar. 2. Sırada ve yenilgisiz tek takım olmanın hevesini alayım biraz.@setokaiba ayıp değil mi birader kamp basıyorsun ama ben senin yaptığını yapmayacağım yinede beni üzdüğünü bil
Ggüçlülere yap 4-5-1 dizilişi, mentaliteyide defanif yap agresif oynat yaslan arkana. gör bak naıl puan alıyor.Kendi üzerimdeki Aykut Kocaman zihniyetini atmam lazım. Büyük maçlara genelde 5-3-2 taktiğiyle giriyorum. Sonuç ya beraberlik ya hüsran Bu hafta liderle karşılaşacağım. Bakalım bir sürpriz olur mu
5 atmışım la, ısınamadım ya, girmeyi de unuttuk. Öyle şeyler işte, transferler gecikti takım oturmadı, sakatlıklar ve cezalılar da eklenince olmadı. Hedef birde şampilik koymuşlar.Ggüçlülere yap 4-5-1 dizilişi, mentaliteyide defanif yap agresif oynat yaslan arkana. gör bak naıl puan alıyor.
@Tombe Keyfini sür tabi [şimdilik].
@Sir Crocodile
@GeorgeRMartin Ağlayacağan oynaamayak. Kamptan korkan büyük menajer olamaz.!
@Daredewill Seennn iflah olmazsın.
Benim topçular niye transfer olmuyor yav.