Hayır siz Avrupa ulusalda Croco-boycuka averajla geçildiniz. Hemde onca şike yapmana rağmen Selocan.Ben başarılarımı anlatıyor muyum? Goku'yu ben şampiyon yaptım.
Zaaten tek şampiliği buydu @Sir Crocodile nin
Hayır siz Avrupa ulusalda Croco-boycuka averajla geçildiniz. Hemde onca şike yapmana rağmen Selocan.Ben başarılarımı anlatıyor muyum? Goku'yu ben şampiyon yaptım.
Bir de övünsen ne çıkacaktı ortaya acepAma kardeşime kaybettin ki onuda ben eğittim.
Ne artisliği edecem la 4 sezon şampi oldum bunla övünmedim bir kez.
Aynen o sezon benden puan almasan goku degil bendim şampiyon hemide frankfurtlaBen başarılarımı anlatıyor muyum? Goku'yu ben şampiyon yaptım.
Herta berlin ile kupayı aldım.Hayır siz Avrupa ulusalda Croco-boycuka averajla geçildiniz. Hemde onca şike yapmana rağmen Selocan.
Zaaten tek şampiliği buydu @Sir Crocodile nin
Birkaç kişiden daha ret gelirse kurarım hemen ama yandaş bulursam bu konuyu biraz tartışırız ayrıca küçük takımlar daha çabuk gelişiyor yahu bak Burnley'i düzenli antrenman ve transferle ne hale getirdimBence kalsın. Sonuçta herkes zirveye oynayan takımları alamıyor. Onların da bi şansı olması gerek. Kupayı önemseyen birinin de işine yarar epey.
Farketmez benim için siz nasıl istiyorsanız öyle yapın.Birkaç kişiden daha ret gelirse kurarım hemen ama yandaş bulursam bu konuyu biraz tartışırız ayrıca küçük takımlar daha çabuk gelişiyor yahu bak Burnley'i düzenli antrenman ve transferle ne hale getirdim
Kalsın.Bir şey soracağım antrenman kampını kapatayım mı lan çok haksızlık oluyor bazı takımlar çok fazla kamp yiyor bazıları yemeden aradan sıyrılıyor son oynadığımız nostalji liginde kadro değeri en yüksek takım benim ingiltereydi tam 11 kamp yemiştim arkadaş sonra gel şampiyon ol takımı geliştirmeye korkuyor insan hadi cevap verin bakalım
Sen yapıyorsun da herkes yapamaz işte. Antrenmana koyacağın oyuncu sayısı her mevkide 1-2 taneyle kalıyor. Sürekli transfer kovalamak lazım. Güçlü takımların belli bi riski göze alması lazım bence. Küçük takımlar güçlenirse onlar da kamp yer, herkes için aynı.Birkaç kişiden daha ret gelirse kurarım hemen ama yandaş bulursam bu konuyu biraz tartışırız ayrıca küçük takımlar daha çabuk gelişiyor yahu bak Burnley'i düzenli antrenman ve transferle ne hale getirdim