@GeorgeRMartin şu an bir şey yapmamız gerekiyor mu?
Başardıkça uzayan kulaklara sahipmişim demekki kaç sezondur.Boynuz kulak ironisinin tekrar edeceği bir tekerrürden başka hiçbir şey göremiyorum ben Koca yangınlar bir izmaritle başlar
Yok dostum gece 10:00 gibi kurarım ligi yazarım buraya ligin adını katılırsınız kurada çektiğiniz takıma istek yollar takımınızı seçersiniz@GeorgeRMartin şu an bir şey yapmamız gerekiyor mu?
Topu topu 3 sezon oynadık beraber onunda ikisinde sen şampiyon oldun eyvallah ama Almanya liginde seni geçtim zaten neyin artistliği bu hiç geçmemişiz gibi bir şampiyonluk kaldı o da bu sezon geliyor işteBaşardıkça uzayan kulaklara sahipmişim demekki kaç sezondur.
Ama kardeşime kaybettin ki onuda ben eğittim.Topu topu 3 sezon oynadık beraber onunda ikisinde sen şampiyon oldun eyvallah ama Almanya liginde seni geçtim zaten neyin artistliği bu hiç geçmemişiz gibi bir şampiyonluk kaldı o da bu sezon geliyor işte
Cenabeten ne edek lan. Gelmiyi işte.Watford gelmeseydi takımlarınızı şamar oğlanı yapardım da neyse. Dua edin bu sezon pek ilgilenemeyeceğim zaten takımla.
Edit: Watford ne ya allah rızası için
Olum kaç sezondur kötü takım geliyor hep artık bir şeylik var bende diye düşünüyorum. Düşünüyorum da yok da yani olsa diyecem de utanmadan yok yaniCenabeten ne edek lan. Gelmiyi işte.
Daha kötüleri var bana Southampton çıktı. İlk kez oynayacağım bir oyun birde.Watford gelmeseydi takımlarınızı şamar oğlanı yapardım da neyse. Dua edin bu sezon pek ilgilenemeyeceğim zaten takımla.
Edit: Watford ne ya allah rızası için
Watford en kötüsü bence Southampton'ın kadro daha iyi tabi yeni oynayacak olman kötüDaha kötüleri var bana Southampton çıktı. İlk kez oynayacağım bir oyun birde.